Abswoude Autopromenade start met Occasionlabel CarSelexy


Deel dit artikel

Recentelijk is Abswoude Autopromenade gestart met het occasionlabel CarSelexy. Een label met landelijke dekking voor jonge occasions die nog onder de fabrieksgarantie vallen.

Waarom is Abswoude gestart met een nieuw occasionlabel? “Die vraag is eigenlijk redelijk simpel te beantwoorden. Je ziet de laatste paar jaar een aantal trends in de markt. Eėn van die trends is dat de vraag naar jonge, betrouwbare gebruikte auto’s enorm aan het groeien is. Daar wordt ook wel steeds meer van aangeboden, helaas niet altijd van de kwaliteit zoals wij die eisen. Wij waren echter wel op zoek om daar voor ons bedrijf een passende invulling aan te geven. Wij wilden meer keuze voor onze klanten. Ook een goede keuze aan auto’s van de populaire merken en modellen zoals bijvoorbeeld Volkswagen, Opel, Ford en Toyota. Toen wij benaderd werden door een oude relatie met het verzoek om toe te treden tot hun Dealernetwerk, hebben wij daar een paar nachten over geslapen, en er goed over nagedacht. Het concept moest immers wel bij ons bedrijf passen en uiteindelijk zijn wij met die partner in zee gegaan.” aldus Alfons van Abswoude. “En zo zijn wij dus toegetreden tot het dealernetwerk van CarSelexy. Het merendeel van de Carselexy dealers, zijn dealers die ook nog dealer zijn van een merk, en dus goed weten waar zij op moeten letten. Zij willen net als wij alleen auto’s van topkwaliteit leveren. Echt uniek van CarSelexy is dat deze auto’s ook als Private Lease auto geleverd kunnen worden.”

Waarom CarSelexy
Een nieuwe auto rijden is natuurlijk heerlijk, maar wel prijzig. Dit is waar CarSelexy uitkomst biedt. Wij hebben uitsluitend jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden in de aanbieding. Je hebt dus het gevoel van een nieuwe auto, maar dan tegen een veel scherpere prijs. En omdat wij auto’s van alle merken leveren, is ons aanbod zeer divers en is de keuze groot. Alleen maar voordelen dus! Deze voordelen spreken voor zich en zijn de volgende: Uitsluitend jong gebruikte auto’s met een lage kilometerstand, een groot aanbod auto’s van diverse merken en modellen, mogelijkheid tot diverse financieringsopties, zoals private lease, maximale zekerheid door fabrieksgarantie, en een (bijna) nieuwe auto tegen een aantrekkelijke prijs! En als jouw keuze er niet bijstaat, kunnen wij die misschien wel uit de landelijke voorraad vandaan halen.

De zekerheid van CarSelexy
Al onze auto’s worden geleverd met de resterende fabrieksgarantie (of, als dit langer is, met 6 maanden BOVAG garantie) dus je hebt maximale zekerheid. Indien beschikbaar, leveren we de auto altijd af met een CARFAX rapport, waardoor de voertuighistorie inzichtelijk is. Wij houden namelijk ook van transparantie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een jonge Volkswagen Golf of Polo, een leuke Opel of een jonge Toyota C-HR, dan kan je daarvoor gewoon terecht bij Abswoude Autopromenade.

Klik hier voor meer informatie en een actueel aanbod van CarSelexy bij Abswoude Autopromenade.

Meer informatie over Abswoude Autopromenade vindt u via: https://www.abswoude.nl/

 

Leave a Comment