Jaap Smit onthult de iconische Kerstboom van Grand Hotel Huis ter Duin


Deel dit artikel

Op vrijdag 08 november is traditiegetrouw de iconische kerstboom weer verlicht bij Grand Hotel Huis ter Duin. Commissaris van de Koning Jaap Smit kreeg dit jaar de eer om de 17 meter hoge kerstboom te onthullen.
Onder toeziend oog van vaste gasten, vrienden en familie en speciaal genodigden maakt het familiehotel er ieder jaar weer een bijzonder evenement van. Voor deze editie werd de heer Smit uitgenodigd om het startsein te geven voor de gezelligste periode van het jaar. Hij sprak over verbinding en verlichting en sloot zijn speech af:  “Ieder viert kerst op zijn of haar eigen manier, maar het is een kostbare en mooie tijd die wij vandaag inluiden met het aansteken van deze prachtige kerstboom”.
Verlicht met meer dan 100.000 lampjes schittert de boom weer in aanloop naar de feestdagen. Vier dagen hebben ze ervoor nodig om de boom klaar te maken. De kerstboom is het decor van vele familieportretten en romantische kiekjes en is een begrip in Noordwijk en omstreken.

Rijke traditie
Het iconische hotel aan de Noordwijkse kust verlicht voor de elfde keer haar boom. In de afgelopen jaren zijn er ambassadeurs geweest met ieder een eigen verhaal en achtergrond. Jochem Myjer, Dirk Kuyt en Prins Pieter Christiaan van Oranje gingen de heer Smit in het ambassadeurschap van de Christmas Tree Lighting al voor. De heer Stokkermans, algemeen directeur van het hotel, is verheugd met het ambassadeurschap van de heer Smit. Hij zegt hierover: We zijn erg vereerd dat de heer Smit ambassador is geworden van de Christmas Tree Lighting.  Hij wordt toegevoegd aan een lijst met mooie namen.

Over Grand Hotel Huis ter Duin
Gelegen op het hoogste duin van Noordwijk is Grand Hotel Huis ter Duin de ultieme get-a-way aan zee; uitwaaien op het strand, culinaire genieten en ontspannen in de spa. Het hotel beschikt over drie restaurants waaronder Restaurant Latour, de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een lunch of diner is men van harte welkom bij Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House. Andere faciliteiten zijn de sfeervolle Van Diepeningen lounge en het MC Wellness Centre, heerlijke plekken om te ontspannen. Grand Hotel Huis ter Duin heeft 230 luxe kamers, 20 suites en 4 penthouses met allen uitzicht op de Noordzee of de omgeving van Noordwijk. Voor congressen, evenementen en partijen bieden zij u graag een op maat gemaakt arrangement in een van onze 19 stijlvolle multifunctionele zalen – allen met daglicht – met een maximum capaciteit van 2.500 personen. www.huisterduin.com

Leave a Comment