The Big Event bij Opel dealer Motorhuis tot en met 14 september


Deel dit artikel

The Big event is weer bij Motorhuis en dat betekent ongekend veel voordeel. Tot en met 14 september ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met € 500,- gratis brandstof, mag u voor € 250,- aan Opel Accessoires uitzoeken én profiteert u van € 2.000,- extra inruilwaarde voor uw huidige auto.

Hieronder hebben we de voordelen nogmaals voor u op een rijtje gezet:

Gratis Tankpas met € 500,- brandstof
Alleen tijdens The Big Event ontvangt u een Opel tankpas met maar liefst € 500,- gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo.

Plus € 2.000,- extra inruilwaarde
U kunt tijdens The Big Event rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto. U profiteert van € 2.000,– extra inruilwaarde bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Bereken hier direct uw voordeel en ontvangt uw persoonlijke inruil-Waardecheque voor The Big Event.

Plus € 250,- Gratis Accessoires
Met € 250,- aan gratis accessoires kunt u uw nieuwe Opel zeer voordelig personaliseren tijdens The Big Event.
En 5 jaar lang slechts 1,99% Rente op de financiering
Ook voor de financiering van uw nieuwe auto bent u bij ons aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een aantrekkelijk rentetarief van 1,99% een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kunt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken voor een nog lager maantarief.

Proefrit
Kom naar een van de Motorhuisvestigingen dan vertelt men u graag meer over The Big Event. U kunt ook alvast online een afspraak voor een proefrit aanvragen.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Leave a Comment