‘Het Noordwijks Boekenbal’ bij Grand Hotel Huis ter Duin


Deel dit artikel

Op vrijdagavond 27 september 2019 vindt in Huis ter Duin Het Noordwijks Boekenbal plaats. Tijdens deze benefietavond is er aandacht voor laaggeletterdheid en de activiteiten van het Taalhuis.

Inspirerende sprekers zoals Nico Dijkshoorn, Rocky en Boris van der Ham brengen uiteenlopende onderwerpen onder de aandacht. Daarnaast zijn er diverse interactieve break-out sessies o.a. over de invloed van stress op het brein, de opkomst van de netwerkgeneratie Z en leer een onvergetelijke indruk te maken met een pakkend verhaal. De avond wordt op een feestelijke manier afgesloten met een netwerkborrel, waarbij Soulband Capital S zorgt voor de muzikale omlijsting.

Kom deze avond en reserveer een tafel voor uw team of relaties. Of ga voor het exclusieve VIP arrangement. U beschikt dan over de beste plaatsen, een fles champagne en u ontvangt de speciaal voor deze avond samengestelde gedichtenbundel.

Wilt u vooraf genieten van het Boekenbal 2-gangen diner in Huis ter Duin? Dit kan al voor slechts €29,50 per persoon. Om de avond compleet te maken kunt u ook gebruik maken van een Boekenbal overnachting.

Waar doen we dit nou allemaal voor?
Laaggeletterdheid is nog altijd een groot probleem in de Bollenstreek. Alleen al de gemeente Noordwijk telt rond de 3000 laaggeletterden. De Bibliotheek Bollenstreek biedt een laagdrempelige ingang om beter te leren lezen en schrijven.

Het Taalhuis organiseert hiervoor diverse activiteiten, geeft advies, biedt lesmateriaal en koppelt taalvragers met taalcoaches. Om laaggeletterdheid terug te dringen is geld nodig, daarom is deze benefietavond volledig ten bate van Het Taalhuis van Bibliotheek Bollenstreek.

Meer informatie vindt u via deze link.

 

Leave a Comment