Chocolaterie Pierre in Hillegom is verhuisd


Deel dit artikel

Chocolaterie Pierre is één van de betere Chocolatiers van Nederland en telt maar liefst twee vestigingen; aan de Kleine Houtstraat in Haarlem en aan de Hoofdstraat in Hillegom.
Met het betrekken van het pand in Hillegom is Pierre niet alleen een van de beste, maar ook de grootste ambachtelijk chocolaterie met een groots open atelier. De winkel beslaat 150m2 en een atelier van 175m2 plus een groot magazijn en diversen bijruimte. Niewsgierig? Kom gerust eens langs.

Meerdere smaaksensaties onder één dak
Op 14 maart jl. was er een feestelijk receptie. En wel om twee redenen; de opening van het nieuwe pand in Hillegom én vanwege het 25 jarig bestaan.

Menig chocoholic kan bij Chocolaterie Pierre terecht voor de overheerlijke chocolade lekkernijen of het ambachtelijke schepijs. Vanaf half maart verzorgt het vriendelijke personeel van Pierre weer het scheppen en serveren van ijshoorntjes in de luxe boutiques. Na afloop kan men dan zeggen dat jouw smaakpapillen pistachenoten uit Sicilië en hazelnoten uit Piemonte ontdekt hebben.
Nóg een ijzersterke reden om een bezoek aan Chocolaterie Pierre op jouw ‘to-do-lijstje’ te zetten is de mooie en ambachtelijke familiegeschiedenis welke terug gaat tot 1994; want zonder vader Piet van Soest en zijn vrouw Nellie had Chocolaterie Pierre misschien wel nooit bestaan. Enfin, kom zelf eens ervaren en kennismaken met de chocolade lekkernijen die voor u klaar liggen of met de prachtig gevulde ijshoorntjes.

Eigen Koffielijn
“Toekomst is nóg meer beleving, in geur, smaak én beeld. Mensen langer laten verblijven in de wereld van chocolade; hierdoor is er meer tijd voor educatie, proeverijen en beleving, waaronder ook een eigen koffielijn. In de koffie heeft Chocolaterie Pierre eigen blend met een eigen smaak. De basis is koffie uit Brazilië, aangevuld met koffie uit Honduras en Colombia. Dit geeft een nootachtige chocoladesmaak afgemaakt met koffie uit Flores (Indonesië) voorzien van aardse donkere chocolade en kruidige tonen. Het is een koffie dat een mooie aanvulling weet te geven bij onze chocolade lekkernijen”, aldus eigenaar Gert van Soest. Meer informatie: www.chocolateriepierre.nl

Leave a Comment