Voordelige Nissan LEAF bij Abswoude Autopromenade


Deel dit artikel

Naast een lage bijtelling van slechts 4%, biedt Abswoude Autopromenade uit Noordwijk de Nissan LEAF zeer aantrekkelijk aan. De Nieuwe Nissan LEAF is het icoon van Intelligent Mobility. Bereid u voor op een nieuwe relatie tussen uzelf en uw auto. Probeer u eens voorstellen hoe het is om te rijden met slechts één pedaal, het unieke gevoel van versnellen en remmen met één soepele beweging. Of hoe het is om een aantal bestuurderstaken aan uw auto over te dragen, zodat u kunt genieten van een relaxter ritje. Kenmerken als e-Pedal, ProPILOT, ProPILOT Park, Nissan Intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie, Nissan Intelligente rijbaanassistent en meer, de Nieuwe Nissan LEAF maakt het allemaal waar. En uiteraard met slechts 4% bijtelling!

Meer informatie vindt hier.
Contact opnemen met Abswoude Autopromenade kunt u via deze link.

Leave a Comment