Scherp geprijsde Fiat Talento Pro Edition bij Abswoude Autopromenade


Deel dit artikel

Na het succes van de Fiat Ducato Pro Edition, introduceert Abswoude Autopromenade uit Noordwijk nu de gelimiteerde versie van de Fiat Talento; de TALENTO PRO EDITION.
De Talento Pro Edition is gericht op de echte ondernemer, de ware professional. Voorzien van alle marktconforme opties en tijdelijk verkrijgbaar tegen een zeer scherpe actieprijs. Abswoude Autopromenade heeft er 43 voor u ingekocht!!! De TALENTO PRO EDITION beschikt over de 1.6 MJ / 125 pk Ecojet motor. Waarom de Fiat Talento? Onder ander vanwege zijn goede prijs-kwaliteit-verhouding en zeer praktische laadruimte met de mogelijkheid om voorwerpen van maximaal 4,15m te kunnen vervoeren.
Meer informatie vindt hier.
Contact opnemen met Abswoude Autopromenade kunt u via deze link.

 

Leave a Comment