Boost YourSelf! – Ondernemen is boven geven

Deel dit artikel

Hoe maak je jezelf effectiever? Als ondernemer, werknemer of partner maar vooral ook als mens. Op die vraag krijg je antwoord van leiderschapstrainer Remco Claassen tijdens deze masterclass. Leer hoe je indruk maakt en aandacht krijgt én vasthoudt.

Remco legt uit welke krachtige en verfijnde technieken je kunt gebruiken om een ander om je vinger te winden. Misschien ben je er nog van overtuigd dat een goed product zichzelf verkoopt. Als dat zo is, helaas. Een goede verbale verpakking bepaalt het effect van je verhaal en pitch. In ‘Boost YourSelf!’ worden waardevolle technieken met je gedeeld. Je krijgt de beste presentatietips en hoort verschillende gesprekstechnieken.

Remco Claassen is volgens kenners de beste leiderschapstrainer van Nederland. Hij verkent en verlegt de grenzen van het trainersvak met zijn opzienbarende stijl. Niet voor niets is Remco al 6 jaar lang de best beoordeelde docent bij DenkProducties. Hij is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit.

Van Leiderschap tot invloed
Remco wordt het meest gevraagd voor trainingen en presentaties over leiderschap, persoonlijke effectiviteit, time management en work-life balance. Maar daarnaast heeft hij een tweede specialisme: invloed en beïnvloeding. Remco ontdekte als trainer hoe je maximale impact krijgt in gesprekken, vergaderingen, pitches en presentaties. Die kennis deelt hij openhartig. Hij laat zien hoe je trainerstechnieken gebruikt om méér indruk te maken op momenten waarop je aan het woord komt. Fascinerend!

Gefundeerd op grootmeesters
Voor zijn programma’s ging Remco Claassen in de leer bij de ‘groten der aarde’ in leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Hij volgde seminars en trainingen bij mensen als Tony Robbins, Stephen Covey en Tom Peters. Hij verzamelde alle relevante inzichten, koppelde die aan elkaar en smeedde ze tot een eigen, persoonlijke aanpak.

3 bestsellers
Remco Claassen is auteur van drie boeken, die allen al de bestseller status bereikten: IK, WIJ en Verbaal meesterschap. Zijn nieuwste boek is ‘Factor MOED’ dat hij samen schreef met Marinka Lipsius. Ook dat boek stond 10 dagen op de nummer 1 positie.

Bijzondere stijl
Remco heeft een grote impact als trainer. Hij is fundamenteel tegenstander van powerpoint en bewijst met zijn seminars dat je geen beamer nodig hebt om indruk te maken. Remco’s stijl is interactief, bot, speels en altijd verrassend.

Gert Jakobs – Meesterknecht
Gert Jakobs (Emmen, 29 april 1964) is een voormalig wielrenner uit de Nederlandse provincie Drenthe, die vijf keer deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg en die de ronde vier keer uitreed. Hij werd in 1988, 1989, 1990 en 1993 respectievelijk 145ste, 136ste, 140e en 127ste. De Tour van 1987 reed hij niet uit. Jakobs werd gezien als superknecht. Hij trok jarenlang de sprint aan voor ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. In 1984 deed Jakobs samen met Maarten Ducrot, Erik Breukink en Jos Alberts mee aan de Olympische Zomerspelen in Amerika. Het viertal wist op de 100km ploegenachtervolging een vierde plaats te halen. Hij is vaste tafelgast bij het RTL programma Tour du Jour.

Gert Jakobs staat bekend als de Meesterknecht. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Gert zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Nu vertelt Gert met passie en humor over zijn ervaringen in de presentatie “Zonder Meesterknecht Geen Succes”.

Achtergrond
Matthijs Mulder, Marcel Oostveen en Sandra Oostveen-Commandeur delen niet alleen een passie voor sport, maar zetten zich ook graag in voor een betere wereld. De aanpak van Amref, Afrikaanse oplossingen voor Afrikaanse problemen, spreekt het drietal zeer aan. Daarom zetten zij zich volledig in om veel geld in te zamelen voor de Amref Flying Doctors en doen ze van 13 t/m 20 oktober 2018 mee aan de Africa Classic. Een bijzondere fietstocht voor Amref Flying Doctors. Om met een mooi sponsorbedrag van start te gaan, organiseren de drie onder de noemer ‘Alphen voor Amref’ een aantal activiteiten in Alphen aan den Rijn waaronder een masterclass met Remco Claassen. Deze masterclass wordt gegegeven in Castellum op woensdag 5 september.

Geef je op!
Wil jij maximale indruk maken in gesprekken, vergaderingen en presentaties? Meld je dan aan voor het seminar op 5 september in het theater Castellum in Alphen aan den Rijn via deze link.

Leave a Comment