Nieuw pop up restaurant Bubbles & Bites in Noordwijk


Deel dit artikel

Op het terras van de tweede etage van Grand Hotel Huis ter Duin is het tot eind augustus genieten van champagne, heerlijke kleine gerechten en een schitterend uitzicht over de Noordwijkse kust; Pop up restaurant Bubbles & Bites opent haar deuren.

Bubbles & Bites
Een verborgen parel. Zo kan het terras op de tweede etage van Grand Hotel Huis ter Duin het best omschreven worden”. Managing Director Stephan Stokkermans kijkt trots over het sfeervol ingerichte terras. Olijfbomen zorgen voor het mediterrane sfeertje. Een combinatie van loungebanken, comfortabele zitjes en hoge tafels maken het terras voor iedereen aantrekkelijk. Neem daarbij een zonsondergang en het terras is direct een van de hotspots aan de Nederlandse kust. “Het idee om gasten op deze unieke plek kennis te laten maken met het beste wat Grand Hotel Huis ter Duin te bieden heeft, speelde al een tijdje in onze gedachten. Dit jaar hebben we besloten om het terras daadwerkelijk om te toveren tot het pop up restaurant. Bubbles & Bites is dinsdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur tot 23.30 uur geopend en bepalend daarbij zijn de weersomstandigheden. Dat is natuurlijk in Nederland een risico, maar in Noordwijk beschouwen we elke dag als een stranddag. Daarnaast hebben we met Restaurant Latour, Breakers Beach House, Brasserie La Terrasse en de van Diepeningen lounge diverse alternatieven voorhanden als het weer minder mooi blijkt te zijn. Met circa 60 couverts is Bubbles & Bites tevens een plek die een bepaalde intimiteit biedt als alternatief voor de drukte op de terrassen”

By Restaurant Latour
Het team van Restaurant Latour is verantwoordelijk voor de culinaire invulling van Bubbles & Bites. Al 10 jaar achter elkaar is Restaurant Latour bekroond met een Michelin ster en beschouwen de culinaire experts het als het beste restaurant van Noordwijk en de Bollenstreek. Chef Kok Marcel van Lier ziet het pop up restaurants als een mooie aanvulling op het aanbod van restaurants in Grand Hotel Huis ter Duin en Noordwijk; “In Restaurant Latour laten we ons inspireren door de Franse Keuken met uitheemse invloeden. Voor Bubbles & Bites voegen we wat van de Aziatische keuken toe. Ik reis veel naar Azie om daar inspiratie op te doen. Zelf ben ik enthousiast over de wat meer uitgesproken smaken die men in Azie hanteert en ik kijk er naar uit om de gasten daarmee kennis te laten maken” Stan Kerckhoffs, maitre van Restaurant Latour en SVH Meestergastheer heeft voor Bubbles & Bites een speciale champagnekaart samengesteld. “Als basis heb ik Ruinart genomen. Deze behoort tot een van de oudste merken uit de Champagne. Daarnaast serveren we onder andere Dom Perignon, Moet & Chandon en Veuve Clicquot. Het leuke van het pop up concept is dat we onze gasten op een van de mooiste plekken van de Nederlandse kust op informele wijze een totale andere beleving en invulling kunnen geven als restaurant Latour. Uiteraard blijft Restaurant Latour tijdens de zomermaanden geopend”

Leave a Comment