Opening vernieuwde showroom Maas Autogroep Alphen a/d Rijn groots gevierd


Deel dit artikel

Na een grondige verbouwing wordt de showroom van Maas Autogroep in Alphen aan den Rijn heropend. Maas Autogroep, dé dealer van respectievelijk merken als Audi, Volkswagen, Seat en Skoda is uiteraard hartstikke trots op deze vernieuwde showroom en zij willen dit graag samen met u vieren! Op vrijdagavond 19 mei vanaf 19:00 uur en zaterdag 20 mei overdag zijn er in en om de showroom allerlei leuke activiteiten gepland voor het hele gezin.

Ook organiseert Maas Autogroep dan de 24 uur van Maas. In de vernieuwde showroom willen zij minimaal 10 spinningfietsen 24 uur actief bezet houden om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel Alphen d’HuZes. Maas Autogroep zoekt hierbij hulp. Doet u mee? Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende website: http://www.maasautogroep.nl/24vanmaas

 

Leave a Comment