JG Spuit en stukadoorsbedrijf viert 25-jarig jubileum

Deel dit artikel

JG Spuit- & Stukadoorsbedrijf te Hillegom viert deze maand het 25-jarig jubileum. Het stukadoorsbedrijf is een begrip in de Duin- en Bollenstreek en daarbuiten. In 1984 startte Jan Onderwater, directeur-eigenaar het bedrijf in een oude garagebox in Noordwijk.


Het bedrijf is nu uitgegroeid tot een goed lopend stukadoorsbedrijf met meer dan 20 vakkundige medewerkers en beschikt over een prachtige showroom van 200 m2 aan de Einsteinstraat 2 te Hillegom.
Jan Onderwater en zijn medewerkers leveren spuit- en stukadoorvakmanschap aan particulieren, het bedrijfsleven en regionale aannemers. “Persoonlijke contact, korte lijnen en een snelle service zijn de kwaliteiten waarmee wij een grote klantenkring hebben opgebouwd”, aldus Jan Onderwater. “Ook beschikken wij over de Stuckeur Certificering, Erkende Stukadoor en de nieuwste ISO-normering, een kwaliteitsgarantie voor de klant.” Maar de allerbelangrijkste basis voor kwaliteit is volgens Jan toch het feit dat zijn medewerkers het fijn vinden om voor particulieren te werken. Het werk is altijd afwisselend en zij kunnen alle facetten van hun ambacht beoefenen.

Klantentrouw
Veel klanten komen na jaren opnieuw in de showroom om weer gebruik te maken van de diensten. Naast vloerafwerkingen zoals grindtapijt en sier mortelvloeren in vele kleurstellingen verzorgt JG Spuit- & Stukadoorsbedrijf bijzondere wand- en plafondafwerkingen als Marmerino, Italiaanse Intonantico en leemafwerkingen. Ook plaatsen de erkende stukadoors gipsen voorzetschouwen, pilaren, lijsten en ornamenten in kunststof en gips.
Zie voor meer informatie www.jg.nl, de showroom is zonder afspraak te bezoeken en geopend op donderdag van 13.30 – 17.00 uur en in de avond van 19.00 – 21.00 uur. Vrijdagmiddag van 13.30 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 13.00 uur.

One Comment

  1. Harry says:

    Jan Onderwater en alle medewerkers proficiat met jullie 25-jarig bestaan. Op naar de 50!!

Leave a Comment