Thijs Swinkels en Residence Bigband verzorgen entertainment aanstaande Klamuze concert bij Grand Hotel Huis ter Duin

Op zondag 10 maart geeft Thijs Swinkels een bijzonder optreden met de Residence Bigband in de sfeervolle setting van Grand Hotel Huis ter Duin. Het belooft een middag vol swingende jazzmuziek te worden die liefhebbers van het genre zeker niet willen missen.

Thijs Swinkels is een getalenteerde jazz-zanger die op zijn 20e al een indrukwekkende muzikale carrière heeft opgebouwd. Hij heeft al met grote namen op diverse Nederlandse podia gestaan en heeft inmiddels een eigen show mogen verzorgen in samenwerking met de Residence Bigband in Club Hart in Amsterdam. De Residence Bigband is een gerenommeerd jazzorkest dat bestaat uit ervaren en gepassioneerde muzikanten. Samen met Thijs Swinkels zullen zij een swingend programma ten gehore brengen met zowel bekende jazzstukken als eigentijdse composities.

Vanaf 14:00 uur zijn de gasten welkom en om 15:00 uur begint het concert. Kaarten kunnen alleen worden besteld via www.klamuze.nl. De kaarten zijn €35,00,- per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen.

Over Stichting Klamuze
De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma op www.klamuze.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *