Jan-Pieter Vos versterkt team De Clercq Advocaten Notariaat

De Clercq Advocaten Notariaat (De Clercq) verwelkomt Jan-Pieter Vos als nieuwe medewerker in het team Arbeid, Medezeggenschap en Mediation. Na zijn aanstaande herbeëdiging zal Jan-Pieter zijn expertise in het arbeidsrecht en de medezeggenschap opnieuw inzetten als advocaat.

Jan-Pieter behaalde in 2011 zijn diploma aan de Erasmus Universiteit, met specialisaties in Nederlands Rechts (Arbeidsrecht, cum laude) en Economics & Business (Financial Economics). Na zijn afstuderen werkte Jan-Pieter bij verschillende gerenommeerde kantoren als arbeidsrechtadvocaat. Sinds 2017 was hij verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als docent arbeidsrecht en promovendus op het gebied van vakantiewetgeving.

“Wij zijn bijzonder blij dat iemand van het kaliber van Jan-Pieter ervoor kiest zich bij ons kantoor aan te sluiten”, zegt Renate Vink-Dijkstra, partner bij De Clercq. “Zijn specifieke expertise op het gebied van vakantiewetgeving is een waardevolle aanvulling voor ons team. Wij kijken ernaar uit om samen te gaan werken met Jan-Pieter binnen het arbeid en de medezeggenschap.”

“Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van dit vooraanstaande kantoor in Leiden,” vervolgt Jan-Pieter. “Ik ben erg onder de indruk van het team van gedreven specialisten en hun werkwijze. Deze stap markeert een nieuw hoofdstuk in mijn carrière en ik ben ervan overtuigd dat ik hier de ambitieuze uitdagingen vind waar ik naar zocht. De gevarieerde klantenkring, zowel nationaal als internationaal, biedt een breed scala aan mogelijkheden. Bovendien waardeer ik de fijne sfeer op het kantoor. Ik heb enorm zin in deze uitdaging.”

www.declercq.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *