Betere financiële positie voor gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Accountantskantoor BDO doet elk jaar onderzoek naar de financiële positie van alle gemeenten in Nederland. Voor het eerst in drie jaar tijd staat gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de categorie tot en met 50.000 inwoners niet meer op de laatste plaats en is maar liefst 20 plaatsen in de ranking gestegen. 

De gemeente scoort dit jaar dan ook een voldoende en laat het beeld van het “slechtste meisje van de klas” hiermee ver achter zich. 

Op de goede weg 

“Het onderzoek geeft ons, samen met de structureel sluitende begroting, de bevestiging dat de ingeslagen weg de juiste is,” aldus wethouder financiën Elly de Vries. 

“Tegelijkertijd beseffen wij maar al te goed dat we er nog niet zijn en dat ook de komende jaren bepalend zijn om de schuldenlast in te kunnen lossen en onze positie te versterken. Maar voor nu zijn we blij met dit voorlopige resultaat, wat absoluut naar meer smaakt en vertrouwen geeft voor de toekomst.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *