Ondernemerssessie rondom zakelijke mobiliteit bij Maas-De Koning én preview nieuwe Volkswagen modellen op 16 november a.s.

Het is zover! Op donderdag 16 november staat de showroom van Maas-De Koning in Gouda in het teken van de toekomst van autorijden met een Ondernemerssessie rondom zakelijke mobiliteit én de exclusieve preview van de nieuwe Volkswagen ID.7, Touareg, Tiguan en Passat.
In de middag bent u van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de 3 nieuwe modellen, ver voor de marktintroductie in 2024. Meld u snel en gratis aan via deze LINK!

Voor Ondernemers!
Bent u ondernemer of wilt u meer weten over de toekomst van zakelijke mobiliteit?
Dan is de speciale Ondernemerssessie in de avond echt iets voor u! Gastspreker Jasper Engel vertelt u alles over de toekomst van mobiliteit. Wat betekent de energietransitie voor u als ondernemer? Ook praat hij u bij over wat wel kan op het gebied van politiek, subsidies en milieuzones. Meld u gratis aan!

Programma:
  12:00 – 17:00 Vrije inloop om kennis te maken met de Volkswagen ID.7, Tiguan en Passat.
  18:00 Inloop Ondernemerssessie
  18:30 Buffet & Kennismaking modellen
  19:00 Presentatie Jasper Engel
  20:00 Netwerkborrel & Kennismaking modellen
  21:00 Einde

Locatie
Maas-De Koning Gouda
Burgemeester van Reenensingel 117
2803 PA Gouda

AANMELDEN (gratis)
Aanmelden kunt u HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *