Tulip Experience Amsterdam valt in de prijzen

De Tulip Experience Amsterdam, gevestigd in Noordwijkerhout, werd bij de Global Remarkable Venue Awards van Tiqets uitgeroepen tot ‘Best Hidden Gem’, oftewel het best verborgen juweeltje. Dit gebeurde tijdens de Tourism Innovation Summit in Sevilla. Deze Bollenstreek-attractie heeft andere activiteiten uit steden als New York, Dubai en Venetië verslagen en was de enige Nederlandse winnaar in zeven categorieën.

Gedurende de twee maanden dat Tulip Experience Amsterdam geopend is, wordt bezoekers de kans geboden om het verhaal achter de tulp te ontdekken. Deelnemers kunnen het tulpenmuseum verkennen, dat de rest van het jaar wordt gebruikt als bloembollenbedrijf. Buiten is er een indrukwekkende showtuin waar bezoekers kleurrijke foto’s kunnen maken. Deze tuin bevat meer dan een miljoen tulpen in zevenhonderd verschillende soorten.

De familie Pennings, eigenaren en beheerders van de Tulip Experience Amsterdam, was enorm enthousiast over het winnen van de ‘Best Hidden Gem’ award. Sylvia Pennings noemde het: “een kroon op het harde werk van onze hele familie: opa, vader, moeder, zussen en van ons fantastische team.” De eigenaren zagen de prijs niet alleen als een erkenning op nationaal niveau, maar ook als een kans om internationaal te laten zien wat de Bollenstreek te bieden heeft.

Bron: Tulip Experience Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *