Katwijkse bedrijfsmakelaar kondigt naamswijziging aan om zakelijke klanten beter te bereiken

De Raad Bedrijfsmakelaars, een toonaangevende speler op het gebied van zakelijke makelaardij, maakt met trots haar naamswijziging bekend. Deze strategische beslissing is genomen met als doel haar zakelijke klanten beter van dienst te kunnen zijn en om daarnaast de zakelijke markt meer aan te spreken.
De Raad Bedrijfsmakelaars blijft nog steeds onderdeel van het overkoepelende bedrijf De Raad Makelaars, waarin nu een splitsing is gemaakt tussen de twee makelaarstakken. Deze bestaat nu uit De Raad Woonmakelaars, die zich focust op de particuliere klant/opdrachtgever, en De Raad Bedrijfsmakelaars. De naamswijziging binnen het bedrijf is het resultaat van een grondige analyse van de bedrijfsstrategie en marktonderzoek, waaruit bleek dat een specifieke focus op de zakelijke markt essentieel is om bedrijven optimaal van dienst te kunnen zijn. “De Raad Bedrijfsmakelaars is meer dan alleen een naamswijziging. Het vertegenwoordigt een strategische verschuiving in de bedrijfsidentiteit, waarbij we ons beter kunnen richten op de behoeften van onze zakelijke klanten” zegt Martijn Schuitemaker van De Raad Bedrijfsmakelaars.

Eigen kanalen
Om die doelgroep beter te kunnen bereiken hebben De Raad Woon- en Bedrijfsmakelaars nu beide een aparte website, waarop hun aanbod te zien is. “Op deze manier kan onze (potentiële) klant gericht zoeken door ons aanbod, of die nu een plek wil in een van onze Crown Business Centers of een etage in een ander pand uit ons portfolio”, aldus Schuitemaker. “Ook is het voor potentiële opdrachtgevers duidelijk hoe wij het vastgoed in de markt zetten’’. Benieuwd naar De Raad Bedrijfsmakelaars, neem een kijkje op de website https://deraadbedrijfsmakelaars.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *