Zakelijk evenement over ‘Duurzame Energie’ voor ondernemers Duin- en Bollenstreek op 7 december

Op donderdag 7 december 2023 vindt een groots, groen en zakelijk evenement plaats over energie voor ondernemers in de Duin- en Bollenstreek. Deze bijeenkomst biedt veel informatie en inspiratie. Er zijn bekende landelijke en regionale sprekers.

Aanmelden

Belangrijk netwerkmoment om samen te bekijken wat jij, als ondernemer, kunt bijdragen aan het verduurzamen van jouw bedrijf én de regio. De gemeente Noordwijk steunt dit initiatief van harte en biedt haar ondernemers graag een aantrekkelijk en duurzaam ondernemersklimaat.

-Datum: 7 december 2023
-Tijd: van 15.00 tot 20.00 uur
-Locatie: NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

Meld je aan

Meer informatie

Alle informatie over de inspirerende sessies, interessante sprekers, praktische tips en informatie om jouw bedrijf toekomstbestendig en duurzaam te maken, staat op de website van Oneindige Energie. Oneindige Energie is een initiatief van ZakelijkZuiniger: Duurzaam energieloket voor ondernemers Duin- en Bollenstreek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *