R-net Zuid-Holland ontwikkelt verder

Vanaf 21 september wordt reizen door de provincie Zuid-Holland met R-net weer iets makkelijker, comfortabeler en sneller met de gloednieuwe R-net website.

De nieuwe website biedt een verbeterde en intuïtieve gebruikerservaring, waardoor reizen met R-net eenvoudiger wordt dan ooit. Van een routeplanner tot actuele kaarten en direct toegang tot de klantenservice van alle vervoerders. Er is aan alles gedacht om uw reis nog soepeler te laten verlopen.

Nieuwe functionaliteiten

Vind dankzij de 9292-routeplanner snel de beste routes om op je bestemming te komen. Plan je reis nauwkeurig op basis van de actuele situatie op de weg of het spoor. Kijk waar R-net bij je in de buurt rijdt op onze nieuwe interactieve lijnenkaart. Hier vind je alle R-net routes en haltes. Heb je toch hulp nodig? Via de website vind je de contactgegevens van alle betrokken vervoerders. Dit alles is toegankelijk op elk apparaat, zodat je onderweg altijd op de hoogte bent.

Altijd R-net

Het doel is om de reis zo betrouwbaar, toegankelijk, snel en frequent te maken. Bezoek vandaag nog www.rnet.nl en ontdek hoe we jouw reis naar een hoger niveau tillen!

In de toekomst zal je de rood-grijze R-net bussen, trams en (metro)treinen vaker tegenkomen in de Randstad. Het doel is om in 2028 door de hele Randstad hetzelfde, herkenbare hoogwaardige openbaar vervoer te laten rijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *