Van Mossel biedt alle klanten alle mobiliteitsoplossingen

Ondernemers in de Bollenstreek en de regio Rijnland groeien en de wagenparken groeien mee. Van Mossel heeft alles in huis om hen maximaal te ontzorgen. Bob Langeveld, Michiel Dussel en Michael Jacott zijn vestigingsdirecteur van Lisse-Hillegom, Heemstede en Leiderdorp bij Van Mossel Peugeot en vertellen hier enthousiast over. Een driegesprek. 

Na een geanimeerde fotosessie in deruime showroom in Hillegom, waarbij de drie vestigingsdirecteuren poseren in en rond de nieuwste modellen van Peugeot, vertelt gastheer Bob Langeveld trots over het motto van Van Mossel: ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’.

Alle vlakken
“We zijn met ruim 300 vestigingen een van de grootste automotive-bedrijven van de Benelux, Frankrijk en Duitsland”, zeggen de drie met gepaste trots. Van Mossel voert bijna alle automerken en ontzorgt ondernemers en particulieren op allemogelijke manieren op het gebied van mobiliteit. Van de compacte en elektrische Peugeot e-208 tot grote Mercedes-Benz-vrachtwagens en daar tussenin bedrijfswagens zoals de Peugeot Boxer; van private lease tot omvangrijk wagenparkbeheer. Van Mossel gaat veel verder dan verkoop en verzorgt ook het onderhoud en de schadeafhandeling voor alle merken. Tel daar financiering en verzekering bij op en je hebt alle facetten van automobiliteit te pakken.

Servicenetwerk
Eén aanspreekpunt voor de klant, alle diensten onder één dak en een landelijk dekkend netwerk in Nederland en daarbuiten, zijn de punten waarop Van Mossel zich onderscheidt van collega-dealers,
geven de drie directeuren van de vestigingen aan. “Zodat we snel kunnen schakelen en altijd maatwerk kunnen leveren aan de klant, of het nu gaat om één auto of een heel wagenpark van leaseauto’s voor
zakelijke klanten. En dat geldt ook voor onze service. Als een klant van ons bijvoorbeeld in Groningen pech krijgt, kan hij snel bij de dichtstbijzijnde vestiging van Van Mossel terecht. Hier genieten van goed gastheerschap zoals verse bonenkoffie met wat lekkers en wifi. Een uur later kan hij of zij dan weer rijden.

En lukt het niet om de reparatie snel uit te voeren, dan zorgen we voor vervangend vervoer. Dat allemaal dankzij ons internationaal dekkend servicenetwerk. Iedereen heeft maar één belang: de klant; die moet goed geholpen worden.”

Een voorbeeld uit de praktijk
Bob Langeveld geeft een leuk voorbeeld van de Van Mossel-aanpak. “Een nieuwe klant van ons, een uitzendbureau, is flink aan het groeien en dit gaf de nodige uitdagingen in het huidige wagenpark. Ze hadden 15 koopauto’s rijden en door de huidige arbeidsmarkt met veel flexibele krachten hadden ze meer auto’s nodig. Van Mossel heeft het volledige wagenparkbeheer overgenomen. Wel zo makkelijk en het scheelt tijd en kosten. Voor een vast maandbedrag ontzorgen wij de ondernemer en regelen onderhoud, schade, shortlease en alles dat bij een wagenpark komt kijken. Het is gewoon slim om
met een professionele partner te werken zodat je met focus en aandacht op de corebusiness verder kan groeien. Nu rijden er 60 leaseauto’s!”

Elektrisch rijden
Nieuw is dat Van Mossel ook diensten op het gebied van energie levert. “Als klanten bij ons een elektrische auto kopen, regelen wij de laadpaal. Sinds dit jaar doen we dit helemaal in eigen beheer. Daarvoor deden we het ook al, maar besteedden we dit werk uit. Nu hebben we alles in eigen hand.”
Bob, Michiel en Michael becijferen dat ongeveer de helft van de nieuw verkochte auto’s inmiddels elektrisch is. De planning van overheidswege is dat in 2030 alle nieuwe auto’s elektrisch zijn. Onze fabrieken kunnen dat aan, zeggen de vestigingsmanagers, maar de vraag is of de infrastructuur van openbare laadpalen daar dan ook klaar voor is. “Wat er op dat gebied gebeurt, kunnen wij niet beïnvloeden. We dragen er wel zo goed mogelijk aan bij met Van Mossel Energie Diensten waarmee we particulieren en bedrijven voorzien van laadpalen.”

Van Mossel Peugeot Heemstede
Cruquiusweg 37C
2102 LS Heemstede
T 088 – 001 4600

Van Mossel Peugeot Leiderdorp
Van der Valk Boumanweg 2
2352 JC Leiderdorp
T 088 – 001 4700

Van Mossel Peugeot Lisse-Hillegom
Arnoudstraat 18
2182 DZ Hillegom
T 088 – 001 4800

I www.vanmossel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam