Superleuk!

Fiat 500 E

Ik vind het zo knap van Fiat dat ze jaren geleden de 500 nieuw leven hebben ingeblazen met een retromodel dat je in grote lijnen doet terugdenken aan de succesvolle 500 uit de jaren 60/70 en ook dit keer met groot succes.

En het slimme is dat hij regelmatig gerestyled werd maar nooit ingrijpend, zodat hij zijn karakter behield. Recentelijk heeft hij weer een restyling ondergaan en die is naar mijn idee fantastisch gelukt. Persoonlijk vind ik het jammer dat hij alleen leverbaar is in een elektrische uitvoering waardoor hij ook minder betaalbaar is voor zijn jonge doelgroep, maar dat terzijde. Je herkent hem meteen aan de door de koplampen doorkliefde motorkap, hetgeen een wat agressievere look geeft. Het Fiat-logo boven de grille is vervangen door de modelaanduiding 500 en de zilveren kunststof kentekenoverkapping aan de achterkant is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een elegantere vorm. De richtingaanwijzers zijn sierlijk verwerkt tussen de motorkap en het voorscherm en de handgrepen van de portieren zijn wat verzonken in de carrosserie. Ook het interieur is flink aangepakt. Centraal geplaatst is een 10.25 inch infotainmentdisplay. Deze elektrische versie heeft een 119 pk elektromotor waarmee je in 9 seconden op de 100 zit en heeft een WLTP actieradius van 320 kilometer en laadt het accupakket in 35 minuten tot 80% vol. Superleuk!

MOTOREN

Elektrisch 500 E

AFMETINGEN

Lengte 3.632 m

Breedte 1.683 m

Hoogte 1.527 m

INHOUDSMATEN

Bagageruimte 185 l

JOHN VROOM, AUTOREDACTEUR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen