Muzikaal optreden van Simone Nijssen tijdens Grande Finale Sterkste Schakel van Kennemerland

Een piepjonge Simone Nijssen bracht in 2010 in het SBS6 programma Popstars heel Nederland in vervoering met haar glasheldere stemgeluid en haar indringende vertolkingen. Het leverde haar de tweede plaats op en een enorme schare fans. 

Vandaag de dag is deze Bredase nachtegaal werkzaam als Basispsycholoog neuropsychologie maar zingen doet ze gelukkig nog steeds graag. 

Tijdens de Sterkste Schakel Grande Finale in 2018 verzorgde zij al eens een indrukwekkend optreden en op vrijdag 12 november a.s. tijdens de Grande Finale in het SC Telstar/BUKO stadion zal zij wederom de avond muzikaal opluisteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *