Nieuw concept bedrijfsverzamelgebouwen: JOENIT.NL

“We willen deze specialiteit meer benadrukken”

Het bouwen van bedrijfsverzamelgebouwen is een specialiteit van Jobo De Bouwers. Sinds kort gebeurt dit onder een nieuwe naam: JOENIT.NL. Aan de Flevoweg in Leiden en aan de J. Keplerweg in Alphen aan den Rijn staan al JOENIT-panden. Aan de Handelsweg in Alphen is eenzelfde pand in aanbouw. En een speciaal project met 21 units start eind dit jaar in Sassenheim aan de Rijksstraatweg.

“We bouwen al tientallen jaren bedrijfsverzamelgebouwen,” zegt Bas van Dijk, eigenaar van Jobo De Bouwers. Het eerste project onder de naam JOENIT.NL was aan de J. Keplerweg in Alphen aan den Rijn (36 units), gevolgd door de Flevoweg in Leiden (13 bedrijfsunits). Aan de Handelsweg in Alphen is eenzelfde pand in aanbouw (12 units) en binnenkort wordt gestart in Voorschoten en in Zoeterwoude. Een speciaal project (met 21 units) start eind dit jaar in Sassenheim aan de Rijksstraatweg. “Om deze specialiteit van ons meer te benadrukken, hebben we de naam JOENIT.NL bedacht. Onder deze naam zetten we de bedrijfsverzamelgebouwen nu in de markt,” legt Bas van Dijk uit. Kenmerkend bij de JOENIT-bedrijfsverzamelgebouwen zijn verticale houten accenten in de vorm van balken, die aan de bovenkant een dikke grijze stip hebben. De balken staan tegen de scheidingswanden van de verschillende businessunits. Dit bouwconcept is voor het eerst toegepast bij het bedrijfsverzamelgebouw van Jobo De Bouwers aan de Flevoweg in Leiden. 

Aan het water

De houten accenten komen ook terug bij het nieuwe verzamelgebouw aan de Rijksstraatweg in Sassenheim, waarvan de bouw eind dit jaar start. De oplevering staat gepland in het 4 kwartaal van 2022.

In totaal komen er in Sassenheim 21 businessunits die bestaan uit twee bouwlagen en die in grootte variëren van 120 m2 tot 260 m2. Ondernemers kunnen de units gebruiken als opslagruimte of werkplaats. Maar de units zijn niet alleen voor bedrijfsdoeleinden geschikt, ook particulieren kunnen er gebruik van maken, bijvoorbeeld als stalling voor motoren, auto’s en boten. In totaal komen er vier blokken, die in een driehoek worden gebouwd. Twee van de zijdes worden begrensd door water.

“Dat het bedrijfsverzamelgebouw deels aan het water ligt, maakt dit project wel heel bijzonder,” zegt Jeroen de Bree, projectontwikkelaar bij Jobo De Bouwers. Aan de waterkant komen steigers waarmee extra kwaliteit aan het plan wordt toegevoegd. Dit biedt kansen om hier boten aan te leggen dan wel binnen te stallen. Ook de ligging is perfect: dichtbij de A44. Vanuit Sassenheim is elke locatie in de Randstad goed bereikbaar.”

Hoogwaardig

“Het wordt een hoogwaardig bedrijfs-verzamelgebouw,” besluit Jeroen de Bree enthousiast. “De units worden gebouwd van hoogwaardig materiaal en ze zijn gasloos. Ondernemers zijn hierdoor klaar voor een duurzame toekomst. Elke unit is voorzien van twee parkeerplaatsen en er zijn mogelijkheden voor de aankoop van extra parkeerplaatsen.”

Belangstelling?

Bedrijven of particulieren die overwegen om een businessunit in Sassenheim aan de Rijksstraatweg te kopen, kunnen contact opnemen met Jobo De Bouwers via info@jobodebouwers of telefonisch: (071) 522 72 25, of neem contact op met Basis Bedrijfshuisvesting Leiden, via [email protected] of (071) 523 32 77. 

Wil je eerst meer informatie? 

Kijk op www.joenit.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *