International Van of the Year 2021

Een jury van 24 onafhankelijke journalisten gespecialiseerd in lichte bedrijfsvoertuigen bekroonde de Citroën ë-Jumpy met de prestigieuze titel ‘International Van of the Year 2021’. 

Met name zijn eigentijdse vormgeving, comfort aan boord, dynamische kwaliteiten en laadvermogen in combinatie met de voordelen van de beste elektrische technologie overtuigden de jury. Deze prijs is een erkenning van de echte expertise van Citroën op het gebied van bedrijfsvoertuigen en van zijn pro-actieve strategie om zijn gamma te elektrificeren om de nieuwe mobiliteitsdoelstellingen te bereiken. Dit is de zesde keer in de geschiedenis van deze felbegeerde prijs die Citroën heeft gekregen. Voorgaande twee jaren ging de prijs naar de Jumpy en de Berlingo VAN. Volgens Citroën-dealer De Jong Automotive in Katwijk biedt de Citroën ë-Jumpy alle voordelen van de variant met dieselmotor op het gebied van afmetingen, laadvolume en laadvermogen. 

Naast het comfort van een elektrisch voertuig kunnen de gebruikers ook het rijbereik kiezen dat past bij hun dagelijkse taken doordat er twee actieradius-opties beschikbaar zijn. De ë-Jumpy kan gemakkelijk worden opgeladen aan een privé- of oplaadstation of een supersnel oplaadstation dat 80% van de accu in 30 minuten kan opladen. Kortom een combi van de eigenschapen van de Jumpy met alle voordelen van een elektrische motor, dus meergemak, comfort, bewegingsvrijheid en lagere gebruikskosten.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *