Pelikaan Reizen Hillegom in tijden van de coronacrisis

Veel branches zijn of worden zwaar getroffen door het coronavirus, zo ook de reisbranche.

Het doet ons oprecht pijn dat de reizen waarin wij zoveel energie, enthousiasme en plezier hebben gestopt voor onze klanten, nu/straks geannuleerd moeten worden. Wij hadden iedereen zijn welverdiende prachtige vakantie zo gegund!

Juist in deze tijd kunnen wij de meerwaarde van ons reisbureau laten zien. Wij zijn momenteel elke dag druk bezig met vele om-boekingen, annuleringen en het geven van adviezen aan onze klanten. Regelen dat klanten die nog op de vakantiebestemming zijn en naar huis willen, zo snel mogelijk naar huis komen. Om-boeken van tickets naar een andere datum en in het uiterste geval klanten aanmelden voor een repatriëringsvlucht. 

Vooral nu krijgen we ook veel mensen aan de telefoon die zelf via internet hun reis geboekt hebben en met hun handen in het haar zitten. Zij kunnen nergens terecht met hun vragen, telefoonnummers zijn niet bereikbaar, e-mail wordt niet snel beantwoord. 

Juist nu staat het team van Pelikaan Reizen Hillegom voor haar klanten klaar, om al uw vragen te beantwoorden, hulp te bieden bij het omboeken en vooral, advies geven in deze bizarre tijd. Wij zijn er voor de klant, in goede en in slechte tijden!

Wij zouden het meer dan op prijs stellen als jullie deze of een nieuwe reis, op een later tijdstip weer opnieuw gaan maken en dat wij dit weer mogen verzorgen met hetzelfde enthousiasme. Boeken bij ons reisbureau is echt niet duurder dan via internet en op ons reisbureau krijg je er extra onze service, advies, een kopje koffie en onze glimlach bij.

Tot gauw!

Sandra, Wanda, Martine, Lisanne en Renate

Pelikaan Reizen Hillegom
Henri Dunantplein 81
2181 ES Hillegom
T 088 – 735 45 83
E [email protected]
www.pelikaanreisbureaus.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *