Franse les?: Maintenant c’est le moment!

Bonjour mesdames et messieurs! Tegenwoordig hebben veel mensen (helaas?) vrije tijd over. Daar kun je over mopperen maar daar word je niet echt ( echt niet) blij van! Veel beter is het om juist nú in jezelf te investeren! Misschien altijd al het idee gehad om Franse les te nemen maar daar nooit de tijd voor gehad? Maintenant c’est le moment!

Al jaren geef ik Franse les aan bedrijven en particulieren. Nu via Facetime of Skype en leerlingen maken “de GRANDS pas” ( GROTE stappen) doordat ze veel tijd hebben om die mooie taal te bestuderen! Voor beginners of gevorderden, voor het werk of de vakantie: tout est possible!

In korte tijd leer ik u veel over de Franse taal én de cultuur ( hoewel u inmiddels wel weet, dat de drie/vier zoenen, die de Fransen elkaar altijd geven, fini is!!).

Daarna kunt u dan ook met veel plezier mijn boekje lezen: C’est pour le boulanger! Een boekje om te leren én te lachen! Ik heb Nederlandse uitdrukkingen letterlijk vertaald in het Frans én er de correcte Franse vertaling bijgeschreven, très amusant!

Contactez-moi svp:
Anke Minnee- de Koning
[email protected]
06-31939579

Merci beaucoup! et au revoir, j’espère!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *