Bijzonder tijden vragen om creatieve oplossingen

Al aan het begin van deze crisis werd ons de vraag gesteld om mee te denken over alternatieve bescherm middelen. Een, in onze ogen, perfecte oplossing is het snorkelmasker omdat deze het gehele gezicht bedekt en gemakkelijk is aan te passen

We zijn de afgelopen weken dan ook bezig geweest om tot de beste oplossing voor de ombouw van een snorkelmasker als beschermmasker te komen. Door een samenwerking met het LUMC en het Alrijne ziekenhuis werd al snel het juiste type filter gevonden, namelijk een standaard beademingsfilter welke ruim voorradig is in ziekenhuizen.

Om dit type filter goed op het masker te laten passen heeft Oceanreef, de uitvinder van het snorkelmasker, een aanpassing ontwikkeld waar dit type filters mee gebruikt kan worden. Deze oplossing is als enige op de markt voorzien van een ventiel zodat uitgeademde lucht niet meer bij het filter kan komen. Hierdoor blijft het filter zijn filtercapaciteit behouden welke anders af kan nemen als het filter vochtig wordt.

We zijn zo blij met deze oplossing, die ideaal is voor iedereen die zich wil beschermen tegen Covid-19, dat we de aanpassing, bij aanschaf van een Oceaanreef snorkelmakser er GRATIS bijleveren zolang deze crisis duurt. Dus bij een Oceanreef Aria Clasic of de QR+ geven we de APA, het verloopstukje naar 22mm en een filter gratis mee.

Het masker wordt inmiddels gebruikt in ziekenhuizen, tandartsen, zorg personeel maar ook door bouwvakkers die bij elkaar in een busje zitten.

Te koop in onze winkel

Dive Post Dive-equipment
Castellumplein 4
2235 CN Valkenburg ZH
T 071-4087775
en online op https://www.diveoutlet.nl/diversen/beschermmasker-covid-19/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *