HR Kennisnetwerk – laat het netwerk van hrm professionals groeien

“Leren van en met HR professionals en branche overstijgend samenwerken is de waarde van HR Kennisnetwerk.” Dorien Versteeg, voorzitter van HR Kennisnetwerk prijst haar netwerk enthousiast aan: “Alle leden van het netwerk willen graag kennis en ervaringen op het gebied van personeelsbeleid met elkaar en anderen delen. Na iedere bijeenkomst gaan de aanwezigen geïnspireerd naar huis.” Het HR Kennisnetwerk groeit.

We kennen het allemaal: we leven in tijden van constante vernieuwing en verandering; voor human resource is dat niet anders. Naast het uitvoeren van onze dagelijkse werkzaamheden is het soms lastig om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen. HR Kennisnetwerk speelt hier tijdens de bijeenkomsten op in. Actuele thema’s komen aan bod. “Dat vind ik de kracht van HR Kennisnetwerk,” zegt Dorien Versteeg, zelf werkzaam bij DZB Leiden. HR Kennisnetwerk heeft als doel om HR professionals te ondersteunen, te informeren en adviseren. Door expertise te delen, de krachten te bundelen en elkaar in het werkveld op te zoeken bespaart veel moeite.

Netwerk van collega’s – uit je eigen regio
“Ons HR Kennisnetwerk heeft twee grote voordelen,” vertelt bestuurslid Jeffrey Kenens, partner, advocaat Arbeidsrecht bij TK advocaten en notarissen uit Leiden: “Ten eerste zijn wij regionaal georganiseerd. Dus de mensen die je er tegenkomt komen uit de buurt. Dat maakt onderling contact erg makkelijk. En ten tweede zijn de grotere werkgevers lid, zowel uit de profit- als de non-profitsector. Daarom is er altijd wel iemand aanwezig die veel weet van een bepaald onderwerp of probleem.”

Veel contact en zes bijeenkomsten
De leden van het netwerk komen zes keer per jaar bijeen. “Dan belichten wij één onderwerp. Dat wordt ingeleid door een spreker; vanuit het netwerk of daarbuiten. Het leidt tot boeiende vragen en vergelijkingen van elkaars aanpak.” Tijdens de bijeenkomsten ontstaan vaak contacten tussen leden die onderling nog eens extra van gedachten willen wisselen. Dorien Versteeg: “Ook dat is de kracht van het HR Kennisnetwerk: netwerken en weten dat je bij een ander uit vakgebied te rade kunt gaan.”

HR Kennisnetwerk
Is uw bedrijf regionaal (Holland Rijnland) gevestigd en bent u HR professional of geïnteresseerd in alles dat met HR te maken heeft? Dan nodigen wij u van harte uit om lid te worden van het HR Kennisnetwerk. Wilt u eerst vrijblijvend kennismaken, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur ons een mail naar [email protected]

www.hrkennisnetwerk.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *