Erna Kortlang en Friederike de Raat schrijven boek over Erfenis en Nalatenschap

Valt er iets te erven? Niemand wil het erover hebben voordat het moet, maar eigenlijk is het belangrijk om al bij leven over een eventuele erfenis te praten. In Hoe lang zullen ze leven!? beantwoorden Erna Kortlang en Friederike de Raat op luchtige toon en met kennis van zaken alle gevoelige vragen over dit onderwerp.

Wanneer is een levenstestament nuttig? Hoe zorg je dat je stiefkinderen wel of juist niet van je erven? En hoe voorkom je dat nabestaanden dubbele erfbelasting moeten betalen? De meeste mensen krijgen in hun leven wel een keer te maken met een nalatenschap en toch zijn dit vragen waar velen nooit over nadenken.

In Hoe lang zullen ze leven!? worden alle heikele kwesties rondom erven en nalaten besproken in duidelijke, lichtvoetige taal. De vragen zetten aan tot nadenken over de eigen situatie en de mogelijke consequenties van een nalatenschap of erfenis. Een informatief en onderhoudend boek voor (schoon)ouders, stiefouders en (stief)kinderen, samenwoners, singles en alle anderen die ooit denken te gaan erven of nalaten.

Friederike de Raat werkt als journalist voor o.a. NRC en is bestsellerauteur van diverse taalrijke titels. Erna Kortlang is notaris en partner bij Teekens-Karstens advocaten en notarissen in Leiden.

Gegevens over boek:
Verschijnt: 23 oktober 2019 Paperback
Prijs: € 15,-
Aantal pagina’s: 208
ISBN: 978 90 468 2604 1
Ook verkrijgbaar als e-book

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *