Een Italiaanse ster aan het firmament van de Duin- en Bollenstreek

Alsof er nog niet genoeg restaurants zijn. En toch… Fabio en Angelo tonen aan dat er van goede Italiaanse restaurants nooit genoeg zijn. Pani e Tulipani, aan de Heereweg 487 in Lisse, voegt al direct vanaf de start, half april 2017, beslist iets toe aan het aanbod in de Duin- en Bollenstreek. Na een aantal wisselingen in de afgelopen jaren hebben deze twee enthousiaste horecaondernemers het karakteristieke pand en vooral het culinaire aanbod opnieuw vormgegeven. 

Huisgemaakte pasta’s, dat zie je niet vaak. De sfeer, de verlichting, de totale inrichting ogen gastvrij en relaxed. Wat Fabio uit de keuken laat verschijnen en Angelo op tafel zet, is puur genieten. Dagelijks zelf gebakken brood en huisgemaakte pasta’s, echte Italiaanse gerechten, verfijnd en bijzonder smaakvol. De bediening is attent, vriendelijk en garandeert een alleszins aangename avond.

Vooralsnog is Pani e Tulipani niet geopend voor lunch. Angelo: “Maar als iemand dat wil, dan verzorgen we de lunch natuurlijk graag. Zoals onlangs voor een bedrijf hier vlakbij, dat wilde met relaties een lunch en de gelegenheid voor een presentatie. We schoven een paar tafels aan de kant, het werd een groot succes.” Chef-kok Fabio vult trots aan: “Eerst twee uur heerlijk lunchen en dan, na het grand-dessert en koffie, de presentatie. Iedereen was zeer enthousiast.” n

Meer informatie?
Bel Angelo di Costanzo,  06-31950042

Pani e Tulipani Restaurant
Heereweg 487
2161 DD Lisse
E [email protected]
T 0252 – 217 066

Openingstijden
woensdag t/m zondag, 18.00 – 22.30 uur
(Lunch en party-catering op afspraak)
www.panietulipani.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *