DS Rioolservice in Katwijk: “Bouwers schakelen ons graag in”

“Aannemers zoeken nu de crisis voorbij is weer vaker de samenwerking met specialistische bedrijven zoals wij,” zegt Dirk Schaap van DS Rioolservice. “Het liefste draaien we mee in een bouwproject. Dat zorgt ervoor dat werkzaamheden in de juiste volgorde gebeuren, dus niet bijvoorbeeld eerst de stukadoor en dan wij pas met hak- en breekwerk.”

Goed overleg met bouwbedrijven en hun leveranciers zorgt voor een efficiëntere en snellere manier van werken, zegt Dirk Schaap. “Bovendien kun je sneller schakelen en onderling zaken regelen. Een goede samenwerking is gewoon heel belangrijk.” Een mooi voorbeeld hiervan was de aanleg van leidingen voor de strandpaviljoens ten tijde van de kust-versterkingswerkzaamheden in Katwijk, in opdracht van Ballast Nedam. Dirk Schaap: “Een mooi project dat gevolgd werd door de bouw van parkeergarages op Schiphol en Den Haag, ook voor Ballast Nedam. Ook hiervoor werden wij gevraagd.”

Specialistische klussen
DS Rioolservice wordt door aannemers ingeschakeld voor het aanleggen, reinigen en renoveren van rioolleidingen. Ook installatiebedrijven en loodgieters kloppen regelmatig aan bij Dirk Schaap, met name voor specialistische klussen, bijvoorbeeld op moeilijk bereikbare plaatsen in kruipruimtes. “Dat soort werk laten zij graag aan ons over, zeker als er haast bij is,” legt Dirk Schaap uit. “Wij kunnen dit vaak doen zonder ingrijpend hak- en breekwerk. Wij nemen dit werk anderen graag uit handen. We hoeven niet aangestuurd te worden, maar doen gewoon zelfstandig ons werk.”

Heeft Dirk Schaap een verklaring voor het feit dat zijn zes man tellende bedrijf, dat dit jaar twintig jaar bestaat, regelmatig wordt ingeschakeld? “We willen kwaliteit leveren, op een snelle en flexibele manier. Daarvoor staan we garant. En gaat er onverhoopt toch iets mis dan lossen we het op zonder meerkosten in rekening te brengen. Om de kwaliteit op peil te houden, verzorg ik regelmatig interne trainingen. Hierin zijn de ervaringen van de afgelopen twintig jaar verwerkt. Ook de processen zoals voorgeschreven in het VCA-certificaat komen hierin aan bod. Dat zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde manier werkt. En dat is belangrijk, want kwaliteit is de beste reclame.”

Dat dit alles zijn vruchten afwerpt, blijkt uit het feit dat DS Rioolservice volgend jaar een tweede vestiging opent in de buurt van Amsterdam, waar het bedrijf regelmatig klussen heeft. “Dat voorkomt dat we te veel heen en weer aan het rijden zijn met onze vijf bussen. We zitten op een kantelpunt in onze ontwikkeling. We hebben ervoor gekozen om te groeien door ons verder te specialiseren in de rioolwerkzaamheden.”

DS Rioolservice
Weverstraat 5
2222 AP Katwijk
T 071 – 403 50 16
E [email protected]
I www.dsrioolservice.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam