Volkswagen Caddy: “Super!”

Merk en type testauto:
Volkswagen Caddy 75pk
Vanafprijs:
€ 13.350,-
Prijs van het getoonde model:
€ 15.470,-

Na een telefoontje van de redactie van Rijnstreek Business die mij uitnodigde voor een bedrijfswagentestdag was ik meteen enthousiast. Ik was benieuwd wat ik voorgeschoteld zou krijgen. Onderweg naar het mooie golfresort en landgoed Tespelduyn was ik aan het speculeren welk merk het kon zijn. Ik rij momenteel in een Volkswagen en die bevalt perfect. Aldaar aangekomen op het landgoed werd ik allereerst verwend met heerlijke koffie en heb ik diverse mensen gesproken.Toen het zover was dat de testauto’s werden bekendgemaakt en de daarbij gepaard gaande koppeling tussen de dealers, kreeg ik te horen dat het voor mij een Volkswagen Caddy van Autobedrijf Maas zou worden! Ik dacht meteen “SUPER!”

Ik werd voorgesteld aan Wim Bos van Maas Autogroep. Wim kende ik eigenlijk al. Ik heb al eens een Volkswagen Crafter Bakwagen bij hem aangeschaft. Ik ben dus eigenlijk kind aan huis bij deze uiterst prettige Volkswagen dealer.

Zelf had ik al eens eerder in een Volkswagen Caddy gereden als mijn Bakwagen in onderhoud was, maar ja een splinternieuwe Caddy is toch altijd net weer even beter dan een leenauto. Na ingestapt te zijn in de ruime cabine voelt het meteen wel vertrouwd. De auto voelt stabiel aan, creëert geen geschud en is lekker fel.

Nu eerst even boeketten ophalen om te bezorgen. Aangekomen in onze winkel in Noorden heb ik even tien boeketten in het ruime laadgedeelte van de Caddy gedaan om snel de eerste bestellingen af te leveren.

Daarna ben ik samen met Wim vanuit Nieuwkoop naar Hillegom toe gereden, alwaar wij een rondleiding kregen in het Ford Museum. Onderweg heb ik uitgebreid met Wim gesproken over de Caddy. Het is gewoon een no-nonsense auto; mooi, veilig, top design, veilig en betaalbaar.

De Testrijder
Ik ben Michael Pietersen, eigenaar van Bloemenhuis Pietersen.Bloemenhuis Pietersen is al meer dan 30 jaar dé bloemenspecialist van Nieuwkoop, Ter Aar en Noorden. Wat ooit begonnen is met emmers vol bloemen langs de weg, is uitgegroeid tot een winkel van 400m² en een buitenpresentatie van 1000m²! Wij leveren, met ons uitgebreide winkelassortiment en webshop, bloemen en planten aan zowel particulieren als bedrijven. Wij beschikken op dit moment over een Volkswagen Crafter Bakwagen en een Ford Transit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *