Fiat Ducato: “Geen straf”

Merk en type testauto:
Fiat Ducato 3.3T L2H2 130pk
Vanafprijs:
€ 18.550,-
Prijs van het getoonde model:
€ 30.495,-

Vanwege onze nominatie voor de Sterkste Schakel verkiezing was ik uitgenodigd voor de bedrijfswagentestdag. Gezien ons wagenpark met 30 KIA’s en 3 bestelbussen greep ik deze kans met beide handen aan, want dit was een uitgelezen moment om een bedrijfswagen te testen welke wellicht geschikt zou kunnen zijn voor onze organisatie.

Zoals verwacht was de ontvangst bij Landgoed Tespelduyn weer prima verzorgd. Ik werd gekoppeld aan de Fiat Ducato. Na een introductie door Richard Augustinus van Abswoude Autopromenade uit Noordwijk werd mij alle relevante informatie over deze auto verteld. De gebruiksaanwijzing was duidelijk en behoefde verder geen uitleg. Voor de bedrijfswagentestdag had ik al even aangegeven dat mijn voorkeur uit zou gaan naar een Ford Transit, omdat ik deze auto altijd al een keer wilde testen, maar het werd dus een Fiat Ducato, wat uiteindelijk ook geen straf bleek.

De Fiat Ducato is een prima auto om in te rijden. Wat mij opviel was dat de auto een overzichtelijke cabine had. De auto is eenvoudig te bedienen, zonder veel toeters en bellen en daar houd ik wel van. Daarnaast ligt deze auto goed op de weg met voldoende vermogen, heeft volop ruimte voor allerlei (zakelijke) doeleinden en ook met inparkeren heb je als bestuurder meer dan voldoende zicht. Dus ook in de kleinere ruimten is de bus goed te manoeuvreren. Wat voor mij persoonlijk een minpuntje was, was dat de passagiersstoel van deze auto voor mij persoonlijk niet helemaal geschikt was, want ik kwam steeds met mijn knie tegen de versnellingspook aan, maar dit is uitzonderlijk gezien mijn lengte (2.04 meter).

De Testrijder
Mijn naam is Jacco van Wieringen. Samen met mijn compagnons Dennis van Wieringen en Theo Nulkes zijn wij eigenaren van NWH Jobs Uitzendbureau in Noordwijkerhout. Sinds 2007 brengt NWH Jobs gemotiveerde werknemers én werkgevers bij elkaar. De afgelopen jaren hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd in de Duin- en Bollenstreek en ver daar buiten. NWH Jobs is sterk vertegenwoordigd in de agrarische sector. Maar ook voor vacatures in productie bedrijven, techniek, bouw, productie of logistiek zorgen wij voor de juiste match tussen werkgever en werknemer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *