‘Boost your Business’ in Alphen!

Ondernemen vergt creativiteit. Het lef om over je eigen bedrijfsvoering heen te kijken, andere wegen te verkennen en je blik te verleggen. De gemeente Alphen aan den Rijn, de ondernemersvereniging VOA en het EDBA blijven ondernemers prikkelen om zichzelf te vernieuwen. Daarom wordt in het najaar een nieuw, groot evenement voor de Randstad georganiseerd. Op donderdag 6 oktober is het zover: dan opent theater Castellum haar deuren voor ‘Boost your Business’ – Alphen aan den Rijn.

‘Boost your Business’ – Alphen aan den Rijn is hét evenement voor inspiratie, motivatie en innovatie voor ondernemers uit de Randstand. De Vereniging Ondernemers Alphen aan den Rijn (VOA) organiseert deze dag in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn, de Economic Development Board Alphen (EDBA), Diva (De inspiratie van Alphen) en de onderwijsinstellingen. Het evenement biedt de ondernemer de gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen met andere ondernemers uit de hele regio

Zakelijk denken en succesvol doen
Het wordt een dagvullend programma waarin experts vanuit verschillende invalshoeken de ondernemers verleiden tot verrassende inzichten. Weet u bijvoorbeeld exact hoe het ervoor staat met uw organisatie? Hoe krijgt u inzicht in welke bedrijfsonderdelen van essentieel belang zijn en waar eventuele bijsturing nodig is. En hoe kunt u zich als vrouw internationaal positioneren en ontwikkelen? Moeten gevestigde bedrijven zich zorgen maken over de snelheid van innovatie? Gedurende deze dag zullen er tal van thema’s die besproken worden en is er ruime gelegenheid om te netwerken.

Hou voor meer infomatie de website van ‘Boost your Business’ in de gaten.

www.boostyourbusinessday.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *