Full-service reclamebureau Yourstyledesign: Samen succesvol!

“Yourstyledesign is een bedrijf met een visie en de moed om te vertellen wat echt belangrijk is voor je bedrijfsvoering,” zegt Peter van Huet van webshop Dutchridingboots en klant van Yourstyledesign. “Regelmatig ontvang ik ’s avonds om tien uur nog een mail, niet omdat dit de maatstaf is, maar uit betrokkenheid.”

Mitchell Bakker en Adwin van Trigt, de eigenaren van Yourstyledesign, zijn blij met bovenstaand compliment. “We streven ernaar dat klanten en andere relaties persoonlijke fans van ons worden. Dit betekent dat zij als ambassadeurs of samenwerkingspartners je aanprijzen bij anderen. Dat is de beste reclame én de sleutel tot succes.”Samenwerken is hierbij het uitgangspunt, getuige de slogan ‘Samen succesvol!’ Dat begint op het kantoor. Adwin: “Elke maandagochtend nemen we met ons team van communicatiespecialisten de week door. Iedere dag lunchen we gezamenlijk. We bespreken dan onze klantcases en geven elkaar tips, om onze klanten elke dag beter te maken.”

Van strategie tot bijsturing
De aanpak van projecten verloopt volgens een vast stramien. Eerst wordt de strategie bepaald, waarbij gekeken wordt naar zaken als de core-business, de doelgroepen, de doelstellingen, het onderscheidend vermogen en de klanttevredenheid. Vervolgens vertalen de specialisten van het reclame-bureau dit in creatieve concepten. Dit kan een webshop of een website zijn, maar ook een complete online of offline reclamecampagne inclusief drukwerk en verspreiding. Dit leidt tot interactie met klanten, bijvoorbeeld in de vorm van bezoekers op de website of verkoop via de webshop. Door statistieken te analyseren en na te gaan wat het oplevert, worden sites en andere communicatiemiddelen doorlopend bijgewerkt. Denk aan slimmere zoekfuncties, responsive design, automatisering en een gebruiksvriendelijke(re) navigatiestructuur. Mitchell: “Deze manier van samenwerken is niet alleen leuker, maar zorgt ook gegarandeerd voor succes. Websites horen geld op te leveren.”

Makkelijk navigeren
Yourstyledesign richt zich op het MKB. Op dit moment is het reclamebureau bijvoorbeeld bezig met een nieuwe website voor autobedrijf WereldAuto, een van de genomineerden voor de Sterkste Schakel. Mitchell: “Uit de statistieken van 2015 bleek onder andere dat de verkoop van occasions, het onderhoud van de auto’s en contact de belangrijkste pagina’s waren. De website was nog niet geschikt voor smartphones en tablets. Zodoende is er een nieuw responsive design ontwikkeld met de focus op de meest bezochte pagina’s. Je moet   zorgen dat (potentiële) klanten makkelijk kunnen navigeren en binnen twee stappen op de juiste pagina zijn. De kunst is om dit te optimaliseren. Dan levert een website geld op.”

Gratis check van uw website
Speciaal voor lezers van Rijnstreek Business biedt Yourstyledesign een gratis (online) communicatiecheck aan. Onder andere wordt gekeken naar vindbaarheid, design, techniek, doelen, snelheid, campagnemogelijkheden en de link met sociale media. Ga voor meer informatie naar www.yourstyledesign.nl/business.

Yourstyledesign
Veenderveld 16
2371 TV Roelofarendsveen
T 071 – 203 20 89
E [email protected]
I www.yourstyledesign.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *