Internetbureau Adiuvo: “We gooien niets over de schutting”

Marco Wansinck en Robbert van Mourik van internet- bureau Adiuvo maakten een aantal jaren geleden de website van Advocatenkantoor Ester, een van de genomineerden voor de Sterkste Schakel en een van de vele MKB-bedrijven die klant zijn bij Adiuvo.

De website van Advocatenkantoor Ester is inmiddels alweer enkele jaren oud. Enige tijd geleden heeft Adiuvo lay-out-aanpassingen doorgevoerd vanwege een gewijzigde huisstijl, maar verder voldoet de site nog steeds aan de behoeften van de gebruiker.

Marco Wansinck en Robbert van Mourik: “De site van Ester is to-the-point, met korte en duidelijke teksten. Dankzij een eenvoudig te gebruiken contentmanagementsysteem kan de klant zelf teksten aanpassen en beelden plaatsen. Maar de klant kan altijd op ons terugvallen, bijvoorbeeld om nieuwe software te installeren.”

Hackers
“We houden er niet van om een website of een webshop te bouwen, die over de schutting te gooien en het project af te sluiten,” vervolgen Marco en Robbert. “Klanten willen dat ook niet. Die verwachten van je dat je actief voor hen blijft monitoren of de site goed werkt en of deze vindbaar blijft. Daarnaast installeren we regelmatig nieuwe updates en vernieuwde software. En helaas is het ook nodig dat we sites beschermen tegen hackers en virussen. Met diverse hosting- en servicepakketten voorzien wij in die behoefte. Omdat onze prijs/kwaliteitverhouding goed is en de lijnen kort zijn, komen bestaande klanten terug. En dankzij de positieve mond-op-mondreclame melden zich ook steeds weer nieuwe klanten.”

Hierdoor groeide het Alphense bedrijf sinds de start, tien jaar geleden op een zolderkamer, door naar een bedrijf met een eigen kantoor en vier medewerkers inclusief Marco en Robbert, de beide eigenaren. Veel klanten uit de regio inclusief de Bollenstreek hebben de afgelopen jaren de weg gevonden naar Adiuvo.

Onder hen grote als Topbloemen.nl en Kerstboom.nl Desgewenst kan Adiuvo klanten ook helpen met het bouwen van applicaties en andere maatwerkoplossingen. “Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld ook CRM-systemen en back-office-systemen. En voor bedrijven als Baggermaatschappij Boskalis en USG hebben we een intranet opgezet. Ook ontwikkelden we voor een van onze klanten een cloud-based narrowcastingplatform. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen we aan elke wens van de klant voldoen.”

Nieuwe website
Aan het einde van het gesprek melden Marco en Robbert dat ook hun eigen website onlangs een opfrisbeurt heeft gekregen, met onder andere een nieuw logo en een bijgewerkt portfolio. Rond de tijd dat dit blad verschijnt, is de vernieuwde site online. Benieuwd? Neem eens een kijkje op Adiuvo.nl.

Adiuvo
Anthonie van Leeuwenhoekweg 35
2408 AK Alphen aan den Rijn
T 0172 – 76 00 76
E [email protected]
I www.adiuvo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *