Een website is nooit af: Met Lined werkt het!

Lined B.V. uit Noordwijkerhout is een bedrijf dat sinds 2001 websites, webwinkels en web-portaal sites ontwikkelt voor MKB bedrijven in de Duin- en Bollenstreek maar ook steeds vaker daarbuiten.

Digitaliseer uw bedrijfsprocessen
De laatste jaren zien we dat de vraag naar ‘eenvoudige’ bedrijfspresentatie websites afneemt, terwijl de vraag naar websites met extra functies juist toeneemt. Steeds vaker ontwikkelen we voor klanten portaalsites waarbij onderdelen van het bedrijfsproces worden opgenomen in de website. Denk hierbij aan orderinvoer, inzicht in productieprocessen, aftersales diensten zoals bijvoorbeeld accessoires of verbruiksartikelen bestellen voor producten die een klant eerder kocht. Dit zijn uitdagende projecten en de voldoening is dan ook enorm wanneer we zien dat klanten winnen op efficiëntie en/of extra omzet realiseren.

Samenwerken
Bij Lined geloven we in samenwerken en specialiseren zodat we de snelle ontwikkelingen in ons vakgebied kunnen bijhouden en we onze klanten het beste product kunnen leveren. Lined B.V. werkt met een team van specialisten die zowel werkzaam zijn binnen ons bedrijf als daarbuiten. Door de inzet van specialisten zijn alle disciplines sterk vertegenwoordigd en zitten er geen ‘zwakke schakels’ in de ketting. We zien nog vaak dat een discipline er ‘even bij’ wordt gedaan: de webdesigner die de ontwikkeling er ‘even’ bij doet, of de klant die de fotografie wel ‘even’ zelf doet. Zonde! Dit is vaak niet efficiënt en het geeft ook meestal niet het gewenste eindresultaat, terwijl dit met behulp van een team van specialisten wel het geval is.

Korte lijnen
Ook in onze verhouding met de klant staat samenwerken centraal. Vroeg in het traject wordt de ontwikkelaar erbij gehaald en in direct contact met de klant gebracht. Dit zorgt voor de kortst mogelijke lijnen en door te sparren ontstaan er vaak mooie ideeën. De klant kan vrij zijn wensen uiten en de ontwikkelaar kan direct (on)mogelijkheden overzien en daarop bijsturen.

Een website is nooit af
Wij zien vaak dat de mooiste websites worden ontwikkeld, maar dat de klant hier vervolgens jarenlang niets mee doet. Dit kan voorkomen worden door een goed redactie plan op te stellen, regelmatig de techniek en de vindbaarheid een update te geven en af en toe het uiterlijk wat op te frissen. Eigenlijk is een website vergelijkbaar met andere bedrijfsmiddelen: wanneer u een nieuwe bedrijfswagen heeft gekocht bespaart u ook niet op de onderhoudsbeurten. De gevel en de tuin van uw nieuwe bedrijfspand laat u ook netjes bijhouden. Voor uw website zou dit niet anders moeten zijn. Voor het merendeel van de ondernemers geldt namelijk dat nieuwe klanten de website eerder zullen zien dan uw bedrijfspand of bedrijfswagens. Het is uw visitekaartje.

Lined werkt samen met een groot team van freelancers die grotendeels het ‘redactie’ werk van uw website en andere online marketing voor u uit handen kunnen nemen. Hierdoor kunt u structuur geven aan uw online marketing zonder hier in uw organisatie mensen voor vrij te hoeven maken.

Voor een betrouwbare website partner voor de lange termijn bent u bij Lined op het juiste adres.

Lined B.V. – Webdevelopment
Walserij 13 F
2211 SJ Noordwijkerhout
T 0252 – 783 199
E [email protected]
I www.lined.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *