Space Expo en Radisson Blu Palace Hotel tekenen samenwerkingsovereenkomst

Maandag 9 november hebben Rob van den Berg, directeur Space Expo, en André Aaij, General Manager Radisson Blu Palace Hotel, een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide partijen geven hiermee aan dat het Space Gala nog minimaal 5 jaar in het Radisson Blu Palace Hotel gaat plaatsvinden.

In 2015 heeft de eerste versie van het Space Gala plaatsgevonden. Ruim 230 dinerende gasten, waaronder André Kuipers, genoten van een avondvullend programma. Tijdens deze editie is de lat hoog gelegd met een bedrag van € 97.450 op de cheque voor Space Expo. Space Expo is al geruime tijd bezig om de Sojoez Capsule waarmee André Kuipers in 2012 is teruggekeerd op aarde naar Nederland te halen en tentoon te stellen in het ruimtevaart museum van Noordwijk. Het doel van het Space Gala was dan ook om hiervoor geld in te zamelen.

Na het succes van het gala in 2015 kon een nieuwe editie niet uitblijven. Op 9 april 2016 staat het tweede Space Gala gepland. Met trots hebben André en Rob het comité van aanbeveling bekend gemaakt;

Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven – CEO – AGT Netherlands
De heer Jan Rijpstra – Burgemeester – Gemeente Noordwijk
De heer André Kuipers – ESA Astronaut
De heer Franco Ongaro –Director of Technical and Quality Management and Head of ESA/ESTEC
De heer Paul Veger – CEO – Decos Technology Group
De heer Anne Cor Groeneveld – Voorzitter – Dutch Aviation Group

Het is fantastisch dat deze heren ons evenement steunen. Wij hopen nog meer bedrijven enthousiast te kunnen maken voor het afnemen van een tafel. Ook dit jaar hebben wij weer een veiling en loterij met niet alledaagse kavels zoals een rondvlucht in de Dakota en een exclusieve vaartocht aan boord van een marineschip voor de kust van Nederland. Het opgehaalde geld gaat dit jaar naar een spetterende, interactieve 3D expositie rondom de Sojoez Capsule van André Kuipers die volgend jaar verwacht wordt in Space Expo. Een expositie ontwikkelen met de nieuwste technieken is een enorme financiële kostenpost. De besprekingen met Rusland zijn in volle gang en worden binnenkort afgerond. Dit betekend dat de capsule naar Noordwijk komt” aldus Rob van den Berg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *