CJB Rijnland bijeenkomst: Hoe vitaal functioneer jij in je eigen bedrijf?

Bijeenkomst
Margriet Taams, van Fit For Thought – denkadvisering, helpt professionals van tobben naar toppen en van stress naar succes. Dit doet zij vanuit een heldere visie, een aansprekende missie en met een bewezen en beproefde aanpak voor klant- en resultaatgerichte samenwerking. Honderden klanten, klein en groot, plukken hier al jaren de vruchten van en functioneren effectiever, efficiënter en vitaler dan ooit.

In deze interactieve bijeenkomst laat Margriet jou de 5 wezenlijke stappen zien waarmee jezelf, tijd, je omgeving en stress effectief kunt managen. Zij gaat in op de volgende onderwerpen: Wat is stress en hoe kun jij stress bij jezelf herkennen? Hoe kun je stress voorkomen? Wat zijn de 5 stappen om stress om te zetten in succes? Hoe kun jij direct jouw eerste stap zetten naar meer succes en minder stress?

Programma
Je bent welkom tussen 19.30 en 20.00 uur. Na de presentatie is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten en andere ondernemers te ontmoeten. De avond eindigt ongeveer om 22.00 uur.

Locatie + tijdstip
Maandag 16 november van 20.00 uur tot 22.00 uur. BITS Workspace, Conservenweg 121 (voorheen: De Lasso 70), 2371 DT Roelofarendsveen.

Deelname
Deelname voor leden en voor geïnteresseerden die komen kennismaken, is gratis. Kom je vaker, dan vragen wij een bijdrage van € 25,- per avond.

In verband met de voorbereiding vragen we je van tevoren aan te melden. Dat kan via onze website www.cjbrijnland.nl. Ken je een starter, stuur deze uitnodiging door of neem hem/haar mee naar deze avond om kennis te maken met Club Jonge Bedrijven Rijnland!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *