De nieuwe Jaguar XE: Elegant en Sportief

Onze Duitse vrienden zullen er niet zo blij mee zijn, maar ik wel, want deze nieuwe Jaguar XE is naar mijn idee een aanwinst in dit zakenautosegment. En het blijft natuurlijk ‘cool’ om te zeggen: “Ik rij Jaguar”. Toch? En daarbij, de nieuwe XE is een mooie elegante sedan, met als grote voordeel 20 % bijtelling.

De buitenkant ziet er goed uit met het herkenbare familiefrontje en ook de achterkant is stoer en strak. Ook het interieur geeft je het weldadige Jaguar gevoel en straalt een zekere rust uit. Riante stoelen en een mooie brede middentunnel. Lekker dik leren stuur met daarachter fraaie klokken onder een mooie leren boog. Veel knoppen zijn verwerkt in het eenvoudig werkende touchscreen. Het brede infotainmentsysteem boven het middenconsole ziet er imposant uit en dat geldt ook voor de rest van het middenconsole. Mooie hoogwaardige materialen met her en der een subtiel chroomrandje. Hoewel het verleidelijk is te kiezen voor de achttrapsautomaat ben ik bij deze sportieve XE toch voorstander van de handgeschakelde zesbak die mij een extra kick geeft, vooral in snel bochtenwerk in combinatie met de elektrische stuurbekrachtiging. Heerlijk neutraal en haarscherp. Hij hangt lekker aan het gas. Zijn hele rijgedrag is dynamisch. Wat ruimte betreft en zeker achterin is het allemaal wat beperkt, maar ach, de meeste zakelijke rijders rijden toch meestal alleen. Kortom een heerlijke zakenauto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen