Mitsubishi Outlander PHEV

In 2013 werden er door de 0% bijtelling zo’n 15.000 van deze Mitsubishi Plug-In Hybrid in Nederland verkocht. Een record voor dit merk. 

En in 2014 werden dat er nog eens 10.000. Voor 2015 is de bijtelling voor dit model verhoogd naar 7% en dus aanleiding voor mij om eens binnen te lopen bij Erik van Duijvenvoorde, Verkoopleider bij Dijksman Automobielbedrijven in Katwijk, om te horen wat hij dit jaar verwacht te verkopen van deze Outlander. “Ja, dat waren natuurlijk topjaren met een enorme afleveringshausse zo aan het eind van het jaar, want iedereen wilde natuurlijk nog even profiteren van de 0% die in januari 2015 verhoogd is naar 7%. Maar ondanks die verhoging verwacht ik ook voor dit jaar soortgelijke verkoopcijfers, gezien het feit dat de bijtelling van dit model volgend jaar waarschijnlijk verhoogd gaat worden naar 15%. Het grote voordeel van deze Outlander PHEV is dat hij er niet uitziet als een Plug-In Hybrid. Hij oogt als een serieuze vierwielaangedreven SUV en dat met een aanschafprijs van onder de €40.000,-. Je kunt inderdaad concluderen dat heel zakelijk Nederland rekent en de bijtelling is een belangrijk, om niet te zeggen dominant verkoopargument geworden en dat zal zich in de komende jaren voortzetten, want als je nu maandelijks honderden euro’s overhoudt door een gunstige bijtelling, zal je dat voordeel ook bij en volgende auto willen behouden, want geld is geld Toch?” Erik, we gaan het zien!.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen