Te koop of te huur: Multifunctioneel bedrijfsgebouw met buitenterrein

In Waddinxveen is een representatief bedrijfsgebouw te koop of te huur met uitgebreide parkeermogelijkheden op het eigen terrein. Het gebouw bevat een showroom met verkoopruimten, twee royale werkplaatsen, magazijnen, archiefruimte, een was- en kleedruimte en een kantine.

Het multifunctionele bedrijfsgebouw ligt op een opvallende plek bij de entree van bedrijvenpark Coenecoop in Waddinxveen. Het pand aan de Zuidelijke Rondweg is omringd door automobielbedrijven en andere representatieve bedrijfsgebouwen. Het pand is bij uitstek geschikt voor een groothandelsbedrijf met een combinatie van kantoren en ruimtes voor logistiek en productie. Bedrijven in de automobielbranche, de kampeerbranche of de boten- en caravanbranche kunnen uitstekend in het pand terecht. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld woninginrichters en andersoortige bedrijven, zowel voor productiebedrijven als voor ondernemingen met een commerciële functie. Ook zijn de ruimtes gemakkelijk aan te passen voor andere doeleinden.

Uitstekende ligging
Het bedrijfsgebouw is gunstig gelegen ten opzichte van de grote steden in de Randstad (met name Utrecht, Den Haag en Rotterdam). Ook de bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Het bedrijvenpark grenst direct aan de op- en afritten van de A12 (Utrecht-Den Haag) en de A20 (Rotterdam-Utrecht). Bovendien is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving wordt een aantal grootschalige woningbouwprojecten gerealiseerd, zowel in Gouda als in Waddinxveen. Op nog geen 500 meter afstand ligt een pas geopend winkelcentrum met ongeveer 60 winkels, ruim 250 woningen en een parkeergarage met 1200 parkeerplaatsen. Dat zorgt voor veel dynamiek in de omgeving. n Leuk detail: in het gebouw is een gezellige bar, waar op een ontspannen manier zaken kan worden gedaan of een biertje gedronken met het personeel.

Afmetingen
Totale vloeroppervlakte ca. 2.258 m2
Showroom ca. 904 m2
Kantoren ca. 76 m2
Werkplaats 1 ca. 537 m2
Werkplaats 2 ca. 375 m2
Magazijn begane grond ca. 100 m2
Magazijn 1e etage ca. 98 m2
Was-/kleedruimte 1e etage ca. 25 m2
Kantine ca. 56 m2 Archief ca. 47 m2

Prijzen
Huurprijs € 162.500,- p.j.
Koopprijs n.o.t.k.

Bijzonderheden
Ook deelverhuur is bespreekbaar

Geïnteresseerd?
Neem contact op met De Pater Bedrijfsmakelaars, tel (0182) 613822 of kijk voor meer informatie op www.zuidelijke.rondweg1.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *