Kantoren- en bedrijvencentrum De Rijnpoort: “Alles is hier gewoon goed en betaalbaar”

Met als motto ‘Zorgeloos ondernemen’ biedt kantoren- en bedrijvencentrum De Rijnpoort in Katwijk sinds kort ook flexplekken aan. “Ondernemers willen zich bezighouden met ondernemen en niet met randzaken zoals de huisvesting. Ze moeten hun laptop kunnen openklappen en beginnen.”

“Steeds vaker vragen bedrijven om flexibele werkplekken,” zegt Bruno Peeters, bij kantoren- en bedrijvencentrum De Rijnpoort verantwoordelijk voor de commerciële zaken. “Wij spelen in op deze trend met gewoon goede werkplekken zonder onnodige dure extra’s. Op deze manier kunnen we voldoen aan de vraag naar betaalbare flexibele werkplekken, waar huurders de laatste jaren steeds vaker om vragen. En groeien ondernemers na bijvoorbeeld een half jaar uit hun jasje en willen ze een permanente werkplek, dan kan dat ook: we hebben ook ruimte voor doorgroeiende bedrijven. We hebben veel ervaring op dit gebied. Al sinds 1988 hebben we dit businesscenter, destijds vooral voor permanente huurders maar sinds kort dus ook voor ondernemers die flexibel willen huren.”

Royaal businesscenter
Doelgroep zijn onder andere ondernemers die een bezoeker willen ontvangen in een professionele omgeving, en bedrijven die tijdelijk van een vergaderruimte gebruik willen maken. Ook kunnen zij tijdelijk een ruimte huren om in alle rust bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden te verrichten. De flexplekken zijn gevestigd in tweepersoons kamers, die aan elkaar geschakeld kunnen worden. De vergaderkamers variëren van vier tot vijfendertig personen.

De Rijnpoort op bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk is een royaal businesscenter waar diverse ondernemers gebruik van maken, afkomstig uit uiteenlopende branches, onder andere bouwgerelateerde bedrijven, financiële dienstverleners, mediabedrijven en ondernemers in de gezondheidszorg. Speciaal voor deze laatste groep zijn er in het businesscenter goed geïsoleerde ruimtes inclusief wachtkamers, waar bijvoorbeeld psychologen hun cliënten in alle rust en met respect voor hun privacy kunnen ontvangen.

Reserveren via de website
Het huren van flexplekken, kantoren en vergaderkamers kan per maand of per week maar ook per dagdeel. Dit kan ook last minute. Geïnteresseerde bedrijven en zzp’ers kunnen eenvoudig via het boekingssysteem op de website van De Rijnpoort een ruimte reserveren. Na de bevestiging kunnen zij er desgewenst meteen gebruik van maken, inclusief een scala aan standaard faciliteiten (zie kader) plus vrij parkeren op het eigen terrein en gratis koffie en thee in een gemeenschappelijke pantry.

Andere pluspunten zijn de mogelijkheid om lunches te bestellen tegen zeer voordelige prijzen. Ook kan er een auto worden gehuurd. Dit, gevoegd bij de uitstekende reputatie van De Rijnpoort, zorgt ervoor dat ondernemers een goede werkplek krijgen, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en netwerken. Ook de locatie is uitstekend: bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk is een dynamische omgeving, te midden van heel veel bedrijven en bovendien goed bereikbaar via de N206 en de A44 en via het openbaar vervoer. Bruno Peeters, afsluitend: “Alles wat je hier krijgt, is gewoon goed en betaalbaar en gericht op zorgeloos ondernemen.”

Flexplek bij De Rijnpoort

Een standaard flexplek bij De Rijnpoort biedt de volgende faciliteiten:

• Modern meubilair bestaande uit een bureau en een bureaustoel
• Archiefkast
• Tapijt op de vloer
• Grote ramen
• Airco
• Gemeenschappelijke pantry met gratis koffie en thee
• Internet
• Receptie
• Vrij parkeren op het eigen terrein

Voor wie dat wenst, zijn er betaalbare extra faciliteiten, zoals catering (onder andere lunches) en huur van een personenauto of bestelbus. Hiervoor werkt De Rijnpoort samen met Fabrique Culinaire en Autohopper Rijnsburg.

Kantoren- en bedrijvencentrum De Rijnpoort
De Rijnpoort biedt niet alleen individuele flexplekken, kleine kantoor-units en vergaderruimtes aan in het businesscentrum aan de Ambachtsweg, ook verhuurt het regelmatig elders op bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk bedrijfsruimten voor ambachtelijke en productiebedrijven en grootschalige detailhandel, variërend in grootte van 100 m2 tot enkele duizenden m2. Nieuw in het aanbod is een bedrijfshal aan de Scheepmakerstraat 45 in ’t Heen in Katwijk.

De Rijnpoort
Ambachtsweg 33 (’t Heen)
2222 AJ Katwijk
T 071 – 402 56 33
[email protected]
www.rijnpoortkatwijk.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *