De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé: Top!

Tja, je hebt auto’s en auto’s en deze nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé is er zo één. Als liefhebber van Coupé modellen ben ik natuurlijk al bevooroordeeld, maar dat terzijde, want ik kan mij niet voorstellen dat iemand de lijnen van deze Gran Coupé niet mooi vindt. Kijk nou zelf.

Door: John Vroom

Die lange slanke motorkap. Die ver naar achter doorgetrokken C-stijl, die slanke elegante raampartij en een fraai gevormde kont. En zo mooi zijn die portieren zonder raamlijsten, zoals gebruikelijk bij Coupé’s en Cabrio’s. Zeker als je de goede versie kiest en dat is voor mij die met fraaie subtiele chroomafwerking. Eigenlijk zou ik het hierbij kunnen laten, want daarom koop je naar mijn  idee die Gran Coupé, want voor de rest is het wat je van een BMW mag verwachten in deze klasse. ‘Freude am Fahren’ is de BMW slogan en ik moet zeggen, dat is ook echt waar. Zoals ik al zei, je hebt auto’s en auto’s en natuurlijk zijn er veel auto’s die waar voor je geld bieden, maar dat is toch iets anders , dan puur rijgenot. En dat biedt BMW. Het is voor mij allemaal wat te steriel, maar wel van een hoog kwaliteitsniveau. Ook deze Gran Coupé rijdt fabelhaft. Direct, snel, probleemloos, comfortabel, strak met een wel fenomenaal mooi ontworpen dashboard. Ik kan er een tijdlang van genieten, zonder ook maar een kilometer gereden te hebben. Top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen