Mercedes-Benz E-Klasse Coupé: “Uiterst praktisch en eigentijds”

Er moeten toch meer zakelijke rijders zijn die, net als ik, liever in een Coupé rijden dan in een Sedan of Estate, omdat je die extra ruimte niet echt nodig hebt. Ik weet het wel zeker, maar de meeste zijn bang van wat hun klanten er van zouden kunnen zeggen. Naar mijn idee is het leven te kort om je daar druk over te maken, dus geniet!

Neem bijvoorbeeld de Mercedes-Benz E-Klasse Coupé in een donkere kleur, met een bescheiden interieurkleur en beschaafde lichtmetalen velgen, dan heb je toch een fantastische, representatieve, fraai gelijnde, maar toch ingetogen en dus zeer verantwoorde 2-deurs zakenauto? Precies, dat bedoel ik. Het interieur ziet er zeer uitnodigend en fraai afgewerkt uit. Lekker dik aanvoelend stuur in een wat kleiner dan gebruikelijk Mercedes formaat. Mooie klokken kijken je aan en het dashboard ziet er strak en eigentijds uit. De stoelen zitten stevig en comfortabel en het uitzicht is prima.

De bagageruimte van 450 liter is voldoende voor dagelijks gebruik en wil je meer dan ontgrendel je vanuit de kofferbak de leuningen en de achterbank gaat plat. Uiterst praktisch. Deze Mercedes-Benz Coupé rijdt zoals een coupé naar mijn smaak moet rijden. Stuurt strak, schakelt sportief, straf gedempt, maar toch comfortabel, rijdt vlot en voelt compact aan. Echt een model waar ik in ieder geval meer van geniet dan van de Sedan of Estate versie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *