Van Benschop Catering: “Alles wat onze kok maakt is lekker”

Van Benschop Catering verruilde begin maart zijn bedrijfspand in Voorschoten voor een nieuw onderkomen in Leiderdorp. Aanleiding voor de verhuizing was een contract met AREA071, een netwerkorganisatie die werkplekken verhuurt aan startende ondernemers op bedrijventerrein De Baanderij in Leiderdorp, waar Van Benschop Catering de vaste cateraar is geworden.

De nieuwe locatie van Van Benschop

Catering in Leiderdorp is efficiënt ingericht, met ruime werkruimtes en opslagruimtes die direct grenzen aan de keuken. Daar bereidt kok Raymond Ammerlaan zijn maaltijden. Raymond is mede-eigenaar van Van Benschop Catering, samen met Edwin van Benschop, die de commerciële zaken behartigt. De vader van Edwin – van oorsprong slager – is de grondlegger van het bedrijf, dat zich sinds 2008 volledig op de catering richt.

Nieuwe klanten binnenhalen

Behalve de nieuwe locatie op de Baanderij, waar onder andere een café, vergaderruimtes en een atrium voor bijeenkomsten zijn gevestigd, veranderde er meer voor Van Benschop Catering. Begin dit jaar namen Edwin en Raymond ook twee parttime personeelsleden in dienst. Edwin: “Om Raymond te assisteren. Bovendien krijg ik zo meer tijd om te netwerken en de naam van ons bedrijf nog prominenter op de kaart te zetten. Je netwerk onderhouden en nieuwe contacten leggen, is heel belangrijk. Naast mond-tot-mondreclame en hard werken is dat de effectiefste manier om nieuwe klanten binnen te krijgen.”

Hoewel Van Benschop ook particuliere klanten bedient, onder andere via de website ‘Hapjes aan Huis’, zijn het toch vooral zakelijke klanten die lunches en andere cateringproducten afnemen. “Met bedrijven sluiten we contracten af. Dat zorgt voor continuïteit,” zegt Edwin. In het klantenbestand zitten ziekenhuizen, gemeenten, bouwbedrijven, drukkerijen, woningbouwcorporaties, scholen en sportverenigingen. De cateraar levert broodjes en andere lunchgerechten in de hele Rijn-, Duin- en Bollenstreek, maar het bedrijf verzorgt ook de catering tijdens bijvoorbeeld personeelsfeesten, officiële openingen, barbecues of het slaan van de eerste paal.

Gewoon bijzonder

Kok Raymond Ammerlaan, in het verleden werkzaam bij diverse restaurants, maakt van alles. Zijn specialiteiten zijn Spaanse en Italiaanse gerechten, maar Van Benschop staat ook bekend om zijn uitstekende satébuffetten. “Alles wat Raymond maakt is lekker,” zegt Edwin lachend. “Onze slogan is ‘gewoon bijzonder’. Het draait bij ons om kwaliteit, prijs en service. Wat we maken is gewoon goed. We hanteren een scherp tarief. We leveren snel. En we zoeken altijd naar een oplossing, ook als een klant om vijf voor twaalf een extra
bestelling plaatst.”

Van Benschop Catering & Party Experience

Sisalbaan 7
2352 AZ Leiderdorp
T 06-25 09 33 68
I www.van-benschop.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *