Volkswagen Golf GTD: een wolf in een maatpak

“Ik kan het mij helemaal voorstellen. Je bent jong, krijgt een auto van de zaak, moet veel kilometers maken en houdt van sportief rijden, maar jouw bedrijf heeft een leasedeal met alleen maar Pon auto’s, dus ben je mooi beperkt. Een Golf GTI zou natuurlijk top zijn, maar ja die bijtelling. No problema, want nu heb je de keus uit de nieuwe GTD met 20% bijtelling. Je herkent hem aan de donkergrijze biesjes die bij de GTI rood zijn en aan de typische sportieve ruitjesbekleding en het golfballetje als versnellingspookknop. En ja, een diesel, hij klinkt wat rauw, maar als je hem door het turbo-gat duwt, knalt hij weg als een kanon. Heerlijk op de lange afstanden en dat is waarom je deze toch wat duurdere Golf kiest. Plezierig is het Progressive Steering System dat de stuurbekrachtiging aanpast aan de omstandigheden, dus in de stad stuurt hij lichter dan op de snelweg, met meer gevoel en beleving dan voorheen. De zit achter het dikleren stuur is prima en deze GTD met de zesbak schakelt rustig en precies. Uiteindelijk haalt deze Golf de 230 kilometer, maar dat heb ik in de regio maar niet uitgeprobeerd. Ik geloof het graag. Het interieur ziet er goed verzorgd uit, zoals we dat van de Golf gewend zijn, maar zonder sportieve speeltjes. Geen gemis, want deze GTD biedt, net als de GTI, al voldoende sportief rijgenot zonder onnodige opsmuk, waardoor hij zeer representatief en geschikt is voor zakelijk gebruik. Een wolf in een maatpak!” – John Vroom

De visie van Lease-expert Lucas Hanou van Achilles Autolease

Het toverwoord is hiernaast al genoemd: “20% bijtelling”. Dát en het tweede toverwoord: “zuinig” zorgen ervoor dat de GTD – de krachtigste dieselversie van de Golf – alles in huis heeft om een succesnummer te worden in het zakelijke (lease)segment. De auto is snel, oogt en rijdt sportief en met een verbruik van 4,2l/100km toch ook erg zuinig. In hetzelfde segment heeft het zusje van de GTI ook eigenlijk weinig concurrentie: de Opel Astra 2.0bi-turbo diesel levert weliswaar meer pk’s, maar is zwaarder en daardoor vallen de totale kosten voor deze auto ook hoger uit, zowel in verbruik als ook in bijtelling.

De Golf GTD least u bij Achilles Autolease al vanaf € 655,- excl. btw per maand obv full operational lease.

De Achilles tip van Marily Snijders

Ondernemers in het MKB-segment laten nog flink wat geld liggen als het gaat om besparen op het gebied van mobiliteit. Zonde, juist in deze tijden!

Wist u dat wij, door u te helpen bewustere keuzes te maken met betrekking tot aanschaf, restwaarde, onderhoud en brandstofverbruik, besparingen kunnen realiseren van meer dan € 1.500 per (lease)auto per jaar?  Dit kan alleen maar oplopen door actief te sturen op tankgedrag, bandenspanning en door heldere afspraken te maken met de eigen medewerkers en leveranciers.

Wilt u weten hoe u zeker 15% kunt besparen op uw mobiliteitskosten? Laat geen geld meer liggen! Achilles Autolease helpt u graag met concrete en vooral praktische adviezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen