Cleyburch: “Het begint te bruisen”

“Restaurant Cleyburch heeft net zo’n mooie historie als De Zwaan,” zegt  Wim Aertse die ook hier de directie voert. Op 1 maart van dit jaar opende  Cleyburch zijn deuren in Noordwijk. “Het was een beetje in de versukkeling geraakt.”

Na de koop van wat nu weer Cleyburch heet, voerde Aertse een nieuw restaurantconcept door dat het best te omschrijven valt als de luxe bistro-stijl. Dankzij bijvoorbeeld een driegangendiner voor 3o euro en de steak of the day, die aan de bar genuttigd kan worden, spreekt Cleyburch nu ook een jonger publiek aan. Maar ook het meer traditionele à la carte restaurant is gebleven. “We draaien nog maar kort,” zegt Aertse. “Maar het begint te bruisen.”

Zakelijke arrangementen

Cleyburch is ook uitstekend geschikt voor zakelijke arrangementen, al was het maar vanwege de centrale ligging, dichtbij de bedrijventerreinen ’t Heen (Katwijk), Klei-Oost (Rijnsburg) en ’s-Gravendijk (Noordwijk). Aertse: “En vergeet ESTEC niet en het aangrenzende spacebusinesspark. Regelmatig organiseren we lunches voor ESTEC en aanverwante bedrijven. We zitten in de goede hoek, midden in het zakelijke hart van de duin- en bollenstreek.”

Bedrijven kunnen er, behalve voor lunches, ook terecht voor productpresentaties, bedrijfsfeesten en andere zakelijke sessies. In de zalen is moderne AV-apparatuur aanwezig. De vergaderruimte biedt plaats aan zestig personen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *