In den Blauwen Bock en Feest aan C: dorpscafés met een stads karakter

Café In den Blauwen Bock is het bekendste café van Katwijk. Ruim een jaar geleden kwam daar Feest aan C bij, de nieuwste en hipste uitgaansgelegenheid van Katwijk. Beide horecagelegenheden zijn er ook voor zakelijke klanten.

In den Blauwen Bock is een gezellig grand-café met terras in hartje centrum. Je kunt er van 9.00 tot 12.00 uur ontbijten voor slechts 5 euro. Tussen de middag heb je voor een leuk prijsje een lunch. ’s Avonds eet je voor een tientje een heerlijke biefstuk van keurslager Vooijs inclusief frites, sla en brood. En voor 5 euro meer heb je er soep en een dame blanche bij. Voor zakelijke klanten is In den Blauwen Bock ook geschikt voor het geven van een borrel.

Boven het café bevindt zich het laagdrempelige Beach Hostel Holland met 60 bedden, waar gasten al vanaf 25 euro per persoon een kamer kunnen huren, op een steenworp afstand van het strand. Een uniek aanbod voor mensen die na een bedrijfsfeest aan zee een slaapplaats zoeken.

Feest aan C

Ruim een jaar geleden opende horecaondernemer Rogier van der Linden, die ook eigenaar is van In den Blauwen Bock en Beach Hostel Holland, de uitgaansgelegenheid Feest aan C. Van donderdag tot en met zaterdag draaien dj’s er tot diep in de nacht muziek. Op andere dagen is het café te huren voor personeelsfeesten, trainingen en hippe productpresentaties.

Café In den Blauwen Bock

Badstraat 9
2225 BL  Katwijk aan Zee
T 071 – 401 52 73

Feest aan C

Koningin Wilhelminastraat 14 B
2225 BA  Katwijk aan Zee
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam