BMW 3 Serie Touring: ‘Sublieme mix van comfort en sportiviteit’’

Wat maakt BMW toch een mooie auto’s! Laten we het vooral over het Touring-aspect hebben. Allereerst maken de Touring lijnen deze 3 Serie erg fraai en dat zal veel liefhebbers aanspreken, ook al hebben ze de ruimte niet echt nodig.

De achterklep is in twee delen te openen. Alleen het achterraam voor kleine zaken of de hele achterklep voor het laden van grotere bagage. Het afdekzeil gaat automatisch mee omhoog en bij het sluiten weer omlaag.

Bagageruimte

Heel eerlijk gezegd is de bagageruimte van de Touring niet heel veel groter dan die van de Sedan, maar hij is door zijn vormgeving wel makkelijker te beladen en natuurlijk tot aan het dak. De rugleuning van de achterbank is in 3 delen neerklapbaar. Afgezien van de ruimte is deze bagageruimte erg fraai afgewerkt en zijn er opties leverbaar om spullen eenvoudig vast te zetten. Het sluiten van de achterklep gebeurt automatisch door een simpele druk op een knopje.

Interieur

Het interieur van een BMW is een genoegen om naar te kijken en zo ook bij deze 3 Touring. Ga maar eens achter het stuur zitten en let dan vooral op de mooi vormgegeven details. Doordacht, fraai en solide. Hij zit heerlijk en rijdt ook heerlijk met een sublieme mix van comfort en sportiviteit. Top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *